2777
2789
عنوان

ترس از تاریکی

399 بازدید | 45 پست

سلام به همه خوبین ببخشین این وقت شب تاپیک میزنم کسی هست اینجا از تاریکی بترسه مثلا خونه اش ویلایی باشه و همه چی هم تو حیاط باشه و تاریک شدنی سختش باشه بره wc یا حموم؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من میترسم 

با اینکه ویلایی هم نیست خونمون

همیشه چراغ خواب روشن میزارم 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

تا به حال با خودت فکر کردی که از چی می‌ترسی

تاریکی را چطور تصور میکنی

تا به حال به خودت فرصت دادی هر بار یک دقیقه بیشتر از دفعات قبل در تاریکی بمونی ؟

اگر بله چیزی مشاهده کردی؟

اگر خیر پس نترس و هر بار تایم موندن در تاریکی را بیشتر کن 

نتیجه میگیری که هیچ جای نگرانی و ترس نیست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
وایی دستشویی ت حیاط مصیبته🥲💔

سلام عزیزم خونه ما قدیمیه و تابستون جونور داره و هم تحمل گرما سخته هم جونور محرم صفرم یا تنهام یا داداشم پیشمه مامانم بیشتر روضه اس و جونور ببینم جرئت کشتنشو ندارم 

سلام عزیزم خونه ما قدیمیه و تابستون جونور داره و هم تحمل گرما سخته هم جونور محرم صفرم یا تنهام یا دا ...

بنظرم به خونواده فشار بیار دسشویی ت خونه بندازن🥲💔من خودم خونمون دسشویی حیاط بود اینقد فشار اووردم ک تو خونه انداختن

بنظرم به خونواده فشار بیار دسشویی ت خونه بندازن🥲💔من خودم خونمون دسشویی حیاط بود اینقد فشار اووردم ...

نمیشه عزیزم البته چند ساله حرف ساخت خونه هست ولی موندم چه جوری برم خونه جدید وقتی اینو بخوان بسازن اینم بگم من wc رفتنم با بقیه یه فرقی داره 

تا به حال با خودت فکر کردی که از چی می‌ترسی تاریکی را چطور تصور میکنی تا به حال به خودت فرصت دادی ...

سلام عزیزم من هم میتونم تو تاریکی حیاط برم هم نمیتونم