2777
2789
عنوان

پروتز سینه

586 بازدید | 50 پست

سلام بچها کیا لیفت یا پروتز یا هردو باهمو انجام دادن ممکنه دوباره سینه بیوفته؟

بارداری و …

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

اسي جون تروخدا حس شيشمي ميشه ازت ي سوال بپرسم ☹️🥺

بله بله بفرمایید

فقط قبلش باید بکم از خودت بگم ببین اگه درست درومد سوالتو بپرس

موهات کوتاه یا متوسطه؟

قد متوسط 

خجالتی

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم ببخشید اینجا پیام میدهم،میشه لطفا سوالاتم را پاسخ بدهی،مرسی عزیزم،من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟مشخصات من چیه؟چه سالی ازدواج می کنم؟مشخصات همسرم چیه؟عزیزم در باره ی حال و آینده ی من چی حس می کنی،ممنون از لطف و محبتت عزیزم

بله بله بفرمایید فقط قبلش باید بکم از خودت بگم ببین اگه درست درومد سوالتو بپرس موهات کوتاه یا متوس ...

لطفاً خواهش میکنم جواب بدین حمد میخونم براتون

بنظرتون ایین نامه بار اول قبول میشم ؟ 

نظر علیرضا در موردم چیه چه حسی داره . باهاش ازدواج میکنم ؟

اسي جون سوالم اينه كه اوني كه دوسش دارم ازدواج كرده؟اگه اره رابطه شون چجوريه اگه نه با كسي تو رابطه ...

ببین اونی که دوسش داری یکیو براش تعیین کردن که یا ازدواج کنه یا حالا نامزدن مثلا خانواده اش گفتن تا کی میخای تنها بمونی مثلا این دختره ام هست و اینا

ولی 

عشق قدیمیته و اره تو فکرت هست وای نه برای برگشت صرفا یادت یا خاطراتت پیششه

لطفاً خواهش میکنم جواب بدین حمد میخونم براتون بنظرتون ایین نامه بار اول قبول میشم ؟  نظر علیر ...

بله احتمال قبولی بیشتر از نشدنه

علیرضا بهت فکر میکنه ولی کلا فکر کنم ازین شخصیتاس که جدی نگرفته درست میگم؟ ازدواج الان نه ولی احتمالا یه رابطه ای ایجا بسه

بله احتمال قبولی بیشتر از نشدنه علیرضا بهت فکر میکنه ولی کلا فکر کنم ازین شخصیتاس که جدی نگرفته درس ...

کاری که میخواستم انجام بدم اینه که .. من سالی که کنکور داشتم باهام در ارتباط بود بعضی روزا . راهنماییم میکرد و... از اول مهر که دیگه رفتم دانشگاه اصلا پیام نمی‌ده یکی دوبار خودم پیامش دادم ( حالا بتظرتون‌ حسش بهم اینجوری هست که حتی ازم بدش بیاد؟ ) میگه نکنه مزاحم باشم بدش بیاد میخواستم دو سه روز دیگه پیامش بدم احوال پرسی و اینا بعد بگم چیزی شده از چیزی ناراحتی که مثل قبل رفتار نمیکنی و اینا ..( بنظرتون چرت پیام نمی‌ده )

ازدواج قبول دارم الان خیلی زوده ولی تهش شما ازدواجی باهاش حس می‌کنید ؟ بنظرتون اون رابطه ای که گفتید من ابزار علاقه میکنم یا اون ؟ و کی 

شرمنده بخدا ممنونم 

کاری که میخواستم انجام بدم اینه که .. من سالی که کنکور داشتم باهام در ارتباط بود بعضی روزا . راهنمای ...

با این اقا نه احتمالا کلا حس خوبی نسبت بهشون ندارم رابطه ای هم که ایجاد میشه فرد جدید ادم جدیدی رو‌ملاقات میکنی

با این اقا نه احتمالا کلا حس خوبی نسبت بهشون ندارم رابطه ای هم که ایجاد میشه فرد جدید ادم جدیدی رو‌م ...

عه میشه بگید چه زمانی ؟ از اونایی هست که دیدمشون یا تاحالا ندیدمش 

مچکرم 

با این اقا نه احتمالا کلا حس خوبی نسبت بهشون ندارم رابطه ای هم که ایجاد میشه فرد جدید ادم جدیدی رو‌م ...

اونو فراموش میکنم ؟ از بچگی ی حسی بهش دارم میترسم هیچوقت نتونم عاشق یکی دیگه بشم

عه میشه بگید چه زمانی ؟ از اونایی هست که دیدمشون یا تاحالا ندیدمش  مچکرم

نه جدیده بنظرم