2777
2789
عنوان

خیانت....... بیا🖤🥀

219 بازدید | 20 پست

11ماه با پسری بودم نیم ساعت باهم فاصله داشتیم نشد همو له بینیم قرار شد صبر کنیم به بینم چی میشه و اینا بعدش ی روز رفتم تلگرام دیدم انلاینه خلاصه فهمیدم رل زده حضوری دختره هم عکس دستشونو گذاشته پروف من رفتم ب دختره گفتم قضیه رو گفت ی کاری میکنم حالا دختره ولی باز عکس پروفشو پاک نکرده بود حس کردم نمیخاد بهم بزنه دو دل بود و رفته بود به پسره فش داده بود لاشی و...  منم بهش فش دادم پسره گفت نمشناستمت 😂فک کنم میخاست شاتش بده دختره بعدم همش تو فکر اون دختره بود بهم می گفت اون فهمید همه چیو با مدرک بهش گفتی و........  گفتم میخای بگم دروغ گفتم اینا گفت ن بعد گفت ببخشید اشتباه کردم به دختره میگم عکس دستمو بر داره و این کارو کرد بلاکشم کرد و ب فرداش گفت برو نمیشه بت خیانت کردم دیگه درست نمیشه بد رفتاری کرد که دل سرد شم خلاصه من موندم و...  ولی اصلن نمی تونم نمیشه ن بمونم نه برم از طرفی کنکور دارم نمی تونم درس بخونم اصن عکس دستشون جلو چشممه دلم میخاد به پسره بگم گمشو برو ولی بعدش اذیت میشم نمی تونم درس بخونم از طرفی میگم من پیشش نرفتم حق میدم اون دخترو انتخاب کنه تز طرفی میگم چجوری من یکی دیگه رو انتخاب نکردم اون اصن منو نمیخاد بعد میاد میگه دوست دارمو فلانو اینا عکسمو میزاره تصویر زمینش و...  ولی حسم بده نمی تونم خیانتشو فراموش کنم راهنماییم کنید من چکار کنم اخه؟ 🖤🥀

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میدونم ، وابستگی بدترین قسمتشه ، برو ی دوش آب سرد بگیر و با خودت قرار بزار تو فکرش نری ، میتونی ، فق ...

میدونی من درس دارم دوماه مونده به کنکور اگه کات کنم واقعا خراب میکنم از طرفی دلم میخاد کات کنم میگم نمیخامش ولی وقتی کات میکنم کم میارم پسره گفت لیاقتت بیشتره شرمندم و...  ببخش جبران میکنم ولی اصن قابل جبران نیست اصن نمیشه نمیدونم چکار کنم

میدونم خودشم گفت ولی وابستم

خب عزیزم دلبندم وابسته هستی بزار هر کاری کرد هر خیانتی کرد به روش نیاری ی وقت ناراحت میشه چون تو وابسته اش هستی و به هیچ دلیلی نمیتونی فراموشش کنی خوبه فدات بشم همین طور وابسته بمون بزار هر کاری کرد تو بسوزو بساز

میدونی من درس دارم دوماه مونده به کنکور اگه کات کنم واقعا خراب میکنم از طرفی دلم میخاد کات کنم میگم ...

ببین دم کنکورته

بشین تمرکزتو بزار رو درست

الان دیگه دردسر نداری یکی باشه همش گیر بده ، میدونم ی جورایی برات لذت بخش بوده شاید

ولی الان مهم تویی ، مهم اهدافته ، فقط بیخیالش شو

2790
2778
2791
2779
2792