2777
2789
عنوان

از زندگی‌میترسم

176 بازدید | 4 پست

تقریبا یه سال و خورده ایه که امیدی به زندگی ندارم 

از مرگم میترسم،دلم میخواد محو و نابود بشم نه اینکه بمیرم

مردن دردسر داره،زندگی هم خستم کرده

مشکلاتی که دارم دیگه درست بشو نیستن مگر اینکه از اول به دنیا بیام،دیکه هیچ امیدی ندارم

از زندگیم،از ظاهر ماز باطنم از همه چی مربوط به خودم متنفرم

هیچ دلیلی برای زندگی کردن ندارم جز خانوادم

هیچ هدفی،هیچ امیدی،هیچی از زندگی نمیخوام

نمیدونم چیکار کنم،حس میکنم احساسم هیچوقت تغییر نمیکنه،اینطوری هم نمیشه زندگی‌کرد

دیگه نمیتونم خودمو تحمل کنم

انقدر از خودم بدم میاد که حتی نمیخوام تلاشی کنم تا خودمو به موفقیت و جایگاه خوب برسونم 

نمیخوام هیچکاری بکنم

کاش حداقل یکم جرئت داشتم که همه چیو تموم کنم

عزیزم اول اینکه به خودکشی فکرم نکن کع همه چیزو فقط بدتر میکنه اگه باور نداری تاپیک ممد نمکی رو بخون

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

بعدشم چرا نشه درست کرد 

معلومه که میشهه

اگه تلاش کنی بالاخره ی راهی هست 

کتابای پائولو کوئیلو و کتاب کتابخانه نیمه شب رو بهت پیشنهاد میدم 

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به جای اینا فکر کن چطور بسازی زندگیتو 

اگر به در بسته خوردی نشین نا امید بشو 

بگرد یه در باز دیگه پیدا کن و راهتو اونجا پیدا کن 

دوست داری یه زندگی جدید داشته باشی از امشب که خوابیدی فردا که پاشدی بگو من اون ادم جدیده ام رفتارات و کارات طبق دلخواه زندگی جدیدت انتخاب کن 

قیافه اتو نمیتونی عوض کنی ولی میتونی خودتو همونطور که هستی دوست داشته باشی 

تموم کردن همه چیز جرءت نمیخواد،ببخشید خریت میخواد.

منم گاهی همین فکرا میاد سراغم.احساس ناراضی بودن،

ولی با خودم میگم اگه الان بمیرم حسرت فرصت های از دست رفته را میخورم پس تا فرصت دارم باید زندگی کنم

من مات شدم...مات همان لحظه که تو میرفتی...