2777
2789
عنوان

از زندگی سیرم😭😭😭

270 بازدید | 14 پست

یک هفته دیگه میره توی ۲۹ سال

به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم

دلم میخواست کتاب بنویسم

مهاجرت کنم

موفق باشم

ولی هییییچی نشدم هیچیییی

نه شغلی دارم نه پولی

تا ارشد خوندم ولی انقدر دانشگاه اذیت کرد و طولش داد که هنوز مدرکمو نتونستم ازشون بگیرم و داره میره توی ۴ سال از زمان شروع تحصیلم.

همینم بدجور عصبی و افسردم کرده

دلم میخواست زبانم عالی باشه و چندین زبان یادبگیرم، همون انگلیسی رو نصفه نیمه یاد گرفتم و ول کردم

رفتم نرم افزار یاد گرفتم که تو خونه سفارش بگیرم یه درامدی کسب کنم، ملت فقط میان قیمت میگیرن میدن اونم ۲، ۳ نفر

یعنی حالم اززندگی بهم میخوره فقط میخوام بمیرم

دیگه داره ۳۰ سالم میشه دیگه هیچی بدرد نمیخوره و نمیشه ، توی ۲۰ باید به ارزوهام میرسیدم

جمله انکیزشی نگید خودتونم میدونید فایده نداره

منم همین بودم از وقتی با خدا دوست شدم احساس میکنم دارم بهتر میشم یعنی پیشرفت میکنم 

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه زندگی همش پیشرفت مادیه؟پس روحت چی کمالت چی هدفی ک بخاطرش افریده شدی چی

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
جمله که نه ولی سن فقط یه عدده

سن که بره بالا آدم حوصله خیلی چیزارو‌ نداره دیگه انگیزه و حافظه ات هم افت میکنه 

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀