2777
2789
عنوان

توهم تو خواب

68 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها بنظرتون  دلیلش چیه من وقتی میخام بخوابم تو خواب و بیداری انگار ناراحتم از خودم و همه خاطرات گذشته  یا کارهام عجیب یا اشتباه میاد بهم وقتی بیدار میشم چند ساعت حالم بد میشه ؟

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

حتما از اون ادمایی هستی که خیلی با خودت حرف میزنی یا من اشتباه میکنم 

تو ذهنم بله حرف میزنم خیلی یعنی افسردگی هست اینطور میشم؟

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو ذهنم بله حرف میزنم خیلی یعنی افسردگی هست اینطور میشم؟

خواهرم تا یه سنی اینجوری بود همیشه یا خودش به قول معروف غر میزد و یه جورایی این حالت رو داشت چند جلسه بردیمش پیش دکتر ..دکتر گفت مشکل از تو خونه هست نمیدونم چی شد بعد از چند ماه مشکلش حل شد

سینگل به گوری تا ابد 
خواهرم تا یه سنی اینجوری بود همیشه یا خودش به قول معروف غر میزد و یه جورایی این حالت رو داشت چند جلس ...

یعنی چی از توخونه میشه واضح بگی 

یعنی چی از توخونه میشه واضح بگی 

خواهرم یه جورایی حالت خود خوری داشت و مربوط به رفتار پدرم باهاش بود البته نظر دکتر این بود و با بابام صحبت کرد و یه مدت بابام با خواهرم صحبت میکرد تا حالش خوب شد و دیگه مشکل نداشت 

سینگل به گوری تا ابد 
خواهرم یه جورایی حالت خود خوری داشت و مربوط به رفتار پدرم باهاش بود البته نظر دکتر این بود و با بابا ...

اهان پس از افسردگی هست خداروشکر که خوب شدن باز