2821
2789
عنوان

ارز دیجیتال

69 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها کسی از ارز دیجیتال سر درمیاره؟

سودش زیاده؟

کسی رو میشناسین از این راه پولدار شده باشع؟

میشه راهنماییم کنین؟

خدایا امیدم فقط به تویه♥️🥀

تمام بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده،باینری آپشن)دارای سود و ضرر هستند دارای فشار روانی و استرسی زیادی هستند و برای همه مناسب نیستند

برای سود زیاد باید سرمایه زیادیم داشته باشید

اول باید بین ۳ ماه تا ۶ ماه آموزش تحلیل تکنیکال ببینید که خودش چند نوع هست باید ببینید با کدوم سبک راحت هستید بعدش باید تمرین کنید تا استراتژی خودتون رو بدست بیارید کار آسونی نیست

حداعقل سرمایه برای شروع باید بالای ۱۰۰۰ دلار باشه ولی بعضیا با ۵۰۰ دلار هم شروع میکنند

زیر ۵۰۰ دلار نباید انتظار سود داشته باشید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما خودتون ارز دیجیتال خریدین تا حالا کجا باید آموزش ببینم

شغل اصلیم هست

آسون نیست بسیار سخت استرس زا و دارای فشار روانی زیادی هست

اول باید آموزش تحلیل تکنیکال ببنید که انواع و اقسام سبک داره با استادای مختلف

بهترین منبع یوتیوب هست

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
شغل اصلیم هست آسون نیست بسیار سخت استرس زا و دارای فشار روانی زیادی هست اول باید آموزش تحلیل تکنیک ...

برحسب تجربتون میتونین یه راهنمایی کوچیک کنین از کجاشروع کنم بهتره؟

بخدا بی پولی و درجا زدن بدتر استرس و فشار روانی ایجاد می‌کنه

چون بچم کوچیکه نمیتونم بیرون کار کنم

میخوام این راه امتحان کنم

خدایا امیدم فقط به تویه♥️🥀
برحسب تجربتون میتونین یه راهنمایی کوچیک کنین از کجاشروع کنم بهتره؟ بخدا بی پولی و درجا زدن بدتر است ...

از یوتیوب شروع کنید کلیپ های آموزشی رو ببنید ولی اصلا آسون نیست حد اعقل یک سال زمان میبره یاد گیری و ساخت استراتژی و...

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز