2821
2789
عنوان

تعبیر خواب

4252 بازدید | 17 پست
سلام. من عصر خوابیده بودم خواب میدیدم یه جا ایستادم یه خانومی اومد برام آش نذری آورد دو ظرف و در آخر یه قرآن هم بهم داد یجوری بود انگار نذر قرآن داره. و من چهره اون خانوم رو هم ندیدم. اینم بگم من یه حاجت دارم امروز رفته بودم حرم امام رضا و دعا کردم برای حاجتم به نظرتون تعبیر خوبی داره؟
خدایا خیلی دوست دارم شکرت❤❤❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نسرین نذر کن حاجتتو گرفتی آش نذر بدی . و اگه تونستی ختم قران بگیر یا هم تو یه ختم قران شرکت کن . البته فکر کنم تو ختم قرآن تاپیک ما هستی . آره ؟
انشاالله و حتما خوابت خیره
❤ السلام علیک یا ابا عبدالله ❤ میشه لطفا برای سلامتی مامانم یک صلوات بفرستید❤
ممنون بچه ها تمشک خانم آره نذر کردم آش بدم و قرآن هدیه بدم به چند نفر ان شاءالله ختم قرآن هم نذر میکنم. خدا کنه حاجتم برآورده بشه
خدایا خیلی دوست دارم شکرت❤❤❤
خوابتو کی دیدی ؟هر خوابی که تعبیر نداره . ما اکثرا افکارمون رو تو خواب میبینیم اما بازم اگر خواستی اینجا نگاه کن http://www.alamto.com/sleep/dream-interpretation-coin معمولا خواب قبل از اذان صبح درست تره
والا نمیدونم . اما برو تو اون سایت نوشته . سعی کن هر روز صدقه بدی . ان شاالله مشکلت هم زوده زود به احترام امام رضا حل میشه سعی کن همیشه مثبت فکر کنی