2777
2789
عنوان

من دلم میخواد...

132 بازدید | 6 پست

من دلم میخواد یه بار بخوام بشه، همون موقع که ذوقشو دارم بشه، همون وقتي كه منتظرشم بشه، نه ديگه وقتی که بیخیالش شدم.

من هیچوقت قرار نبود کاربر نینی سایت شم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم 🙂❤️‍🩹

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

طرف بچش سرما خورده بود بردش  دکتر توراه گفت بستنی بگیر برام نگرفت بچه گفت خیلی نامردی بستنی خوشمزه است

رفتن دکتر ودکتر براش آمپول زد بچه رو کرد به والدینش گفت خیلی نامردید درد داشت 

خیلی وقتا ما مثل بچه ها نمیدونیم شیرینی بستنی وخنکیش به درد نمیخوره ودرد آمپول برامون خوبه دادن ها وندادن های خدا ازروی مصلحت ماست خدایی که ازمادر محربون تره........    

عمریست پشیمان زه پشیمانی خویشم

طرف بچش سرما خورده بود بردش  دکتر توراه گفت بستنی بگیر برام نگرفت بچه گفت خیلی نامردی بستنی خوشمزه است

رفتن دکتر ودکتر براش آمپول زد بچه رو کرد به والدینش گفت خیلی نامردید درد داشت 

خیلی وقتا ما مثل بچه ها نمیدونیم شیرینی بستنی وخنکیش به درد نمیخوره ودرد آمپول برامون خوبه دادن ها وندادن های خدا ازروی مصلحت ماست خدایی که ازمادر مهربون تره........    

عمریست پشیمان زه پشیمانی خویشم