2777
2789
عنوان

مشکل مامانم

105 بازدید | 9 پست

بچه ها ما ۳ تا بچه بودیم مامانم صبا بیدار نمبشد برای مدرسه برامون صبحونه درست کنه.. گاهی که بیدارش میکردم موهام و ببنده عصبی مبشد فحش میداد.. وقتایی که تایم ظهر بودیم هم همبشه بدون نهار میرفتیم

کلا به تغذیه و سن رشد و اینا اعتقاد نداشت غذامونم اکثرا ساده بود

طوری که تا قبل از ازدواجمون لاغر بودیم الان استخون ترکوندیم تپل مپلی شدیم

خب من تا یه جایی درکش میکردم چون داشت پس انداز میکرد که خونه بخره برامون بعد از اینکه خونه خرید اوضاع یکم بهتر شد اما بازم دو سه روزی یکبار یه وعده ی خوب میپخت

برای یه کیک باید کلی التماس میکردی تا درست کنه 

خیلیم مادر سالار بود از اینا که جرئت نداشتی بش چیزی بگی سریع اخما رو مبکشبد تو هم.. پدرمونم که اصلا هیچ فقط کار خونه خواب

کار نداشت بچه چیه راحته کلاس چندمه

من یادم نمیاد تو بچگی (منظورم دبستانه) مامانم بغلمون کرده باشه با محبت ببوستمون.. فقط عید به عید

الان هم ما ازدواج کردیم شهرای دور از مامانم وقتی میریم یک هفته میمونیم خونش کلا سه چهار وعده غذا میپزه یهو میبینی عصر شده هیچی نپخته میگی مامان نهار چی داریم میگه هااا چی میخوای بپزم؟ فرض کنید من حامله ۶ ماهه رفتم یه هفته خونش بودم بعد از ۳ ماه کلا ۴ وعده پخت ( قرمه سبزی_سوسیس هندی_ ماکارونی_سیبزمینی سرخ کرده با ماست) من واقعا از این اخلاقش اذیت میشم وضع مادیم خوبه خداروشکر اما حرصم میاد هربار میرم برا خودم و بچه هام و خانوادم باید غذا از بیرون بگیرم_هربار میاد خونم بهترین پذیرایی و ازش میکنم

کلا این رفتار باعث شده اصلا دلم نخواد خونه پدرم برم

اینروزا خیلی رابطم باهاش سرد شده اونم هی گله که چرا زنگ نمیزنی چن روز پیش یکهفته قهر بود توقع داره که هرروز زنگ بزنم یکساعت باهاش صحبت کنم

خب من بچه دارم باید به بچه هام برسم ( تو کودگی ما مامانم ساعت ها با تلفن حرف میزد وقتی میرفتیم میگفتیم گشنه ایم پشه کش و برمیداشت که میرید یا بزنم و به صحبت ادامه میداد) خب من الان اولویتم بچه هامن نمیخام این حس و تجربه کنن 

نمیخام یک ساعت وقت بذارم با تلفن بحرفم

اما کلی عذاب وجدان میگیرم میگم نکنه من دارم کوتاهی میکنم

مامانم الان بیماری قلبی داره و هی از بیماربش سو استفاده میکنه تا یه چیز بش میگیم شروع به گریه میکنه و قهر 

بزرگتر باید بزرگی کنه 

پدر ومادر هم صرف بدنیا آوردن بچه قرار نیست سر بچه منت بزارند 

هر جورک به زندگیت لطمه نمیخوره زندگی کن 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا وقتی رفتم دانشگاه هرروز صبح صبونه نون داغ خوردم‌. یعنی طوری که عادت داشتم بدون صبونه بیرون نمیرفتم وقتی رفتم خوابگاه نون سرد تو گلوم میموند تو عمرم نخورده بودم😑 دقیقا بر عکس شما مادر من برای یه وعده شام میریم چند مدل میذاره مثلا عصرش اش میذاره شام جدا ازون ور بوم افتاده... زیادی خودشو تو زحمت میندازه بنده خدا

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
بزرگتر باید بزرگی کنه  پدر ومادر هم صرف بدنیا آوردن بچه قرار نیست سر بچه منت بزارند  هر ...

اتفاقا این منت و همبشه میذاره که من هم مادر بودم براتون هم پدر

ولی واقعا ما همیشه حسرت صبحونه دور هم و داشتیم

یا یه سفره ی نهار هرچند ساده که دور هم جممون کنه

همبشه غذاها از سر باز کنی بود

من تا وقتی رفتم دانشگاه هرروز صبح صبونه نون داغ خوردم‌. یعنی طوری که عادت داشتم بدون صبونه بیرون نمی ...

من الان خیلی خاطرات گذشته اذیتم میکنه

هرروز با یاداوربشون بغض میکنم

قبلا اینجور نبودم نمیدونم از بارداریه یا چی

اما هرروز به گذشته فکر میکنم

اتفاقا این منت و همبشه میذاره که من هم مادر بودم براتون هم پدر ولی واقعا ما همیشه حسرت صبحونه دور ه ...

افکار پوسیده قدیم ک بچه ها را توسری خور دوست داشتند 

الان بیان بچه ها را ببینند ک زیر بار فلک هم نمیرن

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
من الان خیلی خاطرات گذشته اذیتم میکنه هرروز با یاداوربشون بغض میکنم قبلا اینجور نبودم نمیدونم از ب ...

با این فکرا خودتو آزار نده‌. به نظر میاد مادرت بی انگیزه بوده یا افسردگی داشته... چرا با این فکرا اوقات خودتو تلخ میکنی. هر موقع رفتی صبح پا شدی به مادرت بگو بیا فلان غذارو درست کنیم برای ناهار یا شام یا بگو فلان غذا رو هوس کردم یا اصلا خودت پاشو بپز

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
با این فکرا خودتو آزار نده‌. به نظر میاد مادرت بی انگیزه بوده یا افسردگی داشته... چرا با این فکرا او ...

الانم اینجوره برای پدرم اشپزی نمیکنه

اون بنده خدا به قول داداشم شکل نون پنیر شده

یا اش و حلیم از بیرون میگیره یا داداشم براش غذا میگیره