2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 25 پست

فقط اخلاق قیافه وشغل ایناهمه چرته ادم بایکی‌ک دکتره ازدواج کنه توپول غرق باشه ولی خیانت ببینه چه فایده داره؟کسی ک اخلاق داره باهاش نون خالیم میشه خوردوبهت خوش بگذره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط اخلاق قیافه وشغل ایناهمه چرته ادم بایکی‌ک دکتره ازدواج کنه توپول غرق باشه ولی خیانت ببینه چه فای ...

میدونی امروز ک باهاش حرف میزدم، متوجه شدم انگار همین تفاوت تحصیلات تو رفتار و حرفاش مشخصه 

اگه دیگ آنلاین نشدم ، حلال کنید همگی.
میدونی امروز ک باهاش حرف میزدم، متوجه شدم انگار همین تفاوت تحصیلات تو رفتار و حرفاش مشخصه 

ماک‌دوتامون تحصیلات داریم چیشد؟اخلاقش گندترازمنه به من میگه اخلاقت‌بده الانم رفته سربازی هارشده نامزدیوابروموهمروگذاشته زیرپاش

تاپیکی که منو ریپلای کردی و نوشتی نفقه ی بچّه رو 400_500 تعیین می کنن قفل شد.نتونستم جواب بدم.

کارشناس حقوقی میزان نفقه رو بر اساس اوضاع مالی پدر و شرایط فرزند تعیین می کنه.

اگه پدر فقیر باشه میزان نفقه کمتره..

اگه بالفرض مثال تاجر مملکت باشه ، به نسبت درآمدش باید نفقه پرداخت کنه.از 10 میلیون بیشتر هم میشه نفقه تعیین کرد.

تاپیکی که منو ریپلای کردی و نوشتی نفقه ی بچّه رو 400_500 تعیین می کنن قفل شد.نتونستم جواب بدم. ک ...

اوکی ، مرسی اومدی توضیح دادی

ولی جدا از اون استارتر تو ی تاپیک هاش میگفت بابام ۴۰ ریخته برام خرید لباس کنم، بعد داشت میگفت همون چهار صد هم خرج ما نمیکنه، 

اگه دیگ آنلاین نشدم ، حلال کنید همگی.