2777
2789
عنوان

حمله سگ

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 31 پست
همه رو مگه طبیعت فقط برای ماست؟؟؟ پس بقیه کشورها چیکار میکنن؟

تو بقیه کشورها غذا دادن ممنوعه!  

هر کی سگ داره باید با قلاده بیاره!!  

کثیف کاریش رو صاحبش باید جمع کنه.  قانونه!  

بقیه سگهای ولگرد جمع آوری میشن و بعد فروخته میشن.  

اینجا کدومش انجام میشه؟؟  

همه فقط از دیگران توقع دارن.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا کنار راه نون و اینا گذاشته بودن ولی انگار سگا جدیدا دیگه هیچی غیر از گوشت دوست ندارن..... اصلا ...

اخه سگ مگه نون میخوره حیوان گوشتخوار دیگه .باید عقیم سازی انجام بشه جمعیتشون کنترل بشه ‌ . اگر از اول باهاشون درست رفتار بشه اصلاااا حمله نمیکنن اما مردم با سنگ میزننشونذاینام وحشی میشن

تو بقیه کشورها غذا دادن ممنوعه!   هر کی سگ داره باید با قلاده بیاره!!   کثیف کاریش رو صا ...

ماداریم درمورد سگ ولگرد صحبت میکنیم . خب منم دارم میگم جمعشون کنن واکسن بزنن ببرن پناهگاه بفروشن نه تینگه بکشن

اخه سگ مگه نون میخوره حیوان گوشتخوار دیگه .باید عقیم سازی انجام بشه جمعیتشون کنترل بشه ‌ . اگر از او ...

چرا نمیخوره؟ خودم چندبار دیدم که مردم نون میدن به سگ و گربه.... والا اینا تو تابستون کار نداشتن با ملت چون مردم بهشون غذا میداد الان که گشنشونه قشنگ حمله میکنن.... حیر سرم رفته بودم پیاده روی زهرم شد.... انقدر ترسیدم هنوز سرم درد میکنه

چرا نمیخوره؟ خودم چندبار دیدم که مردم نون میدن به سگ و گربه.... والا اینا تو تابستون کار نداشتن با م ...

چون حیوان گوشتخواره مثل اینه به گاو گوشت بدی . اونایی که میخورن از شدت گرسنگی زیاده نمیخوان بمیرن دیگه میخورن . شما میگی چرا مردم نمیخوان سگ ها جمع اوری بشه میگم چون میبرن میکشن این خاک و طبیعت متعلق به همه است .

خب مگه من میگم جمع نکنن؟؟ میگم جمع کنن ساماندهی بشه نه اینکه بکشن

خب منم دلم نمیاد کشته بشن.... ولی وقتی به این فکر میکنم که اگه یه روزی به یکی از بچه هامون حمله کنن قلبم از ترس وایمیسه.... اینجا بیهوش میکنن میبرن ولی بعضیا میان به اسم حمایت جلوشون رو میگیرن

چون حیوان گوشتخواره مثل اینه به گاو گوشت بدی . اونایی که میخورن از شدت گرسنگی زیاده نمیخوان بمیرن دی ...

هیچ کس دلش نمیخواد هیچ حیوانی کشته بشه ..... من فقط میخوام جمع آوری بشن که هر دفعه که خودم یا یکی از اعضای خانواده م میره بیرون دلشوره نگیرم که سگ بهش حمله کنه.... والا وسط شهر داریم با ترس جنگل زندگی میکنیم