2777
2789
عنوان

دو قلویی

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 40 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم خوبی به سلامتی زایمان کردی؟ برگشتی خونه خودت یانه منم مث توام قراره چند روز دیگه برگردم خونه نگرانم نتونم

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
سلام عزیزم خوبی به سلامتی زایمان کردی؟ برگشتی خونه خودت یانه منم مث توام قراره چند روز دیگه برگردم خ ...

سلام گلم فدات تو خوبی 

نه هنوز برنگشتم میترسم نتونم 

فکر نکنم تنهایی بشه همیشه باید یکی کنارمون باشه 

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️
سلام گلم فدات تو خوبی  نه هنوز برنگشتم میترسم نتونم  فکر نکنم تنهایی بشه همیشه باید یکی ...

ممنون عزیزم من دو روزه اومدم خونه خودمون مامانم پیشم بود دیشب رفت امروز تنهام خدا کنه بتونم از پسشون بربیام

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
سلام گلم فدات تو خوبی  نه هنوز برنگشتم میترسم نتونم  فکر نکنم تنهایی بشه همیشه باید یکی ...

اول برو خونه رو تمیز کن کامل خریداتم بکن که وقتی برگشتی کاری نداشته باشی بعدم توکل کن به خدا برو خونه خدا خودش هوامون رو داره 🥰

من دقیقا۵۰روز موندم خونه مامانم روزای اخر دیگه معذب بودم به خاطر همین برگشتم گفتم هرچی باشه ادم خونه خودش راحتتره