2777
2789
عنوان

چیکار کنم مننن😐🥺🤦

221 بازدید | 25 پست

بچه ها من یه ساله ازدواج کردم 

خونمون تو یه کوچس که کلا سه تا همسایه ایم اونم همسایه دیوار ب دیوارکه وسطی خونه ماعه بعد خونه ها یجوری که صدای بلند راحت میره بیرون تو رابطه خیلی خیلی سعی میکنم که صدامون بلند نشه ولی خوب احساس میکنم باز هر از گاهی صدا میره 

شوهرم امروز رفته از مغازه سر کوچمون شیر بگیره یارو هعی خیلی منظورررررر دار میپرسه چخبر شوهرم میگه سلامتی بعد دیگه هی تکرار میکنه شوهرم با تعجب و شوخی میگه چطور مگه هی میپرسی چخبر اینم میگه هیچی 

حالا شوهرم میگه نکنه صدا میره بیرون و دهن به دهن شدههه  بین همسایه ها دارم دیونه میشم نکنه واقعا برههههه میشه یعنی همچین چیزی اگه صداییم باشه میشه بهم دیگه بگننن؟؟؟؟😬🤦

میگم فردا برم از همسایه بپرسم بپرسم صدا از خونه ما نمیادد یا یه همچین چیزی ، زشت نیست بنظرتوننن؟؟؟

توروخدا یچیزی بگین دارم سکته میکنم از یس فکر کردم🤦🤦

(یه کاربری دیگه زدم اومدم😬)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای الان یاد همسایه مون افتادم

ما تو یه آپارتمان هستیم 

کسی خونه نبود، یهو دیدم از فن حموم یه صدایی میاد

آروم آروم صدا بلند تر شد، دیگه وسطاش خیلییییی بلند بود، اول نگران شدم(مجردم و ۰ کیلومتر :/) گفتم شاید میخی چیزی تو پای زنه گیر کرده و دارن میکشن بیرون اینجوریه... یکم که گذشت دوزاریم افتاد😐

الان هردفعه با همسایه مون چشم تو چشم میشم دلم میخواد آب بشم تو زمین😐😐😐

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک