2777
2789
عنوان

نوزاد۱۶روزه

124 بازدید | 9 پست

سلام دخترم ۱۶روزشه دوروزه شکمش کارنکرده بنظرتون مشکلی هست ؟از وقتی بدنیااومده کلا روزی یه بارمدفوع میکنه نهایت دوبار هم شیرخودمومیخوره هم شیرخشک بیشترشیرخشک میخوره شیرخشکشم رقیق کردم ولی خبری نیست بنظرتون مشکلی هست ببرمش دکتر؟

آره ببرش دکتر 

نوزاد معمولا روزی شیش بار بیرون روی داره

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچوقت شیرخشک بچه رو از حد مجازش رقیق تر یا غلیظ تر درست نکن، پسر منم یوقتایی یه روز در میون دفع داشت، بعضی وقتا برا وزن گیری اینجوری میشه

ولی اگه میبینی خیلی زور میزنه و بیقراری میکنه حتما ببر متخصص اطفال 

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، درمورد تنبلی تخمدان سوالی داشتی بپرس،خوشحال میشم بتونم کمکت کنم 🌱🌻

اگه بیشتر شیرخشک میخوره، مشکلی نیست روزی یه بارم کافیه، حتی دکتر بچه های من میگفت تا یک هفته هم ایراد نداره، بشرط اینکه اذیت نشه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
آره ببرش دکتر  نوزاد معمولا روزی شیش بار بیرون روی داره

اون برای بچه ای هست که شیر مادر میخوره 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.