2777
2789
عنوان

آب باعث لاغری میشه یا چاق؟

536 بازدید | 7 پست

چند روزه دارم روزی دو لیتر آب میخورم الان چند جا دیدیم نوشته بستگی ب طبع داره منم طبعم خیلی سرد و بلغمیه نمیدونم چیکار کنم بخورم یا ن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راجب طبع و اینا اطلاع ندارم ولی آب زیاد یک جا نخور معده ات گشاد میشه دیر تر سیر میشی چاق میشی. آب هم یه لیوان قبل غذا بخور که معدت پر بشه. 

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

خیلی زمان ها ما تشنگی را با گرسنگی اشتباه می گیریم و به جای آب، غذا می خوریم. خب، اگر به اندازه کافی آب بنوشید، همچین مشکلی پیش نمیاد.‌ باید به اندازه ای آب بخورید که رنگ ادرار بی رنگ باشه.

ولی زمان خوردن آب هم مهم هست. بهتره نیم ساعت قبل غذا باشه یا یکی دو ساعت بعد غذا

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
2790
2778
2791
2779
2792