سه تا تخم مرغ و نوک قاشق وانیل و یه لیوان و یک چهارم لیوان شکر هم میزنی تا کرمی رنگ بشه
بعد یه لیوان روغن و یه لیوان شیر بهش اضافه میکنی در حد یه دقیقه میزنی
حالا ۲ لیوان آرد و دوقاشق پودر کاکائو و یه قاشق بکینگ پودر رو الک میکنی سه بار
کم کم به ماده تخم مرغی اضافه میکنی تا گلوله نشه
بعدشم میریزی تو قالب از قبل چرب شده و تو فر میذاری اول دما بالا باشه بعدش کم کن
نیم ساعت اول اصلا در فر رو باز نکن
منظور از دمای بالا ام مثلا ۱۷۰ درجه و دمای پایین ۱۵۵ درجه است
@mahdiiiis20
@ناناعت_شودم