2821
2789

پیام نمیشه زنگ بزن احوالشو بگیر اگرتصادف بدی کرده یاآسیب دیده

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالش بده چطوری جواب بده

پس پیامم نمیتونه جواب بده اگراینقدرحالش بده بایدبری عیادتش

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
🫥

ولا مگه تو پیامک همینطور بگی😂

خب کیو دیدی تو همچین مواقعی پیام بده اصن اینطور طرف بهش بر میخوره بهترین گزینه اینه که بهش زنگ بزنی یا اگه شماره خواهری چیزی ازش داری به اون زنگ بزنی بگی حال فلانی چطوره یا اگه خوشت از زنگ نمیاد چند روز دیگه زمانی برو که عیادت کن نداشته باشه مثلا صبح زود بری بهتره خلوتم هست.معمولا برای عیادت بعد از ظهر و شب میرن که شلوغه

ولا مگه تو پیامک همینطور بگی😂 خب کیو دیدی تو همچین مواقعی پیام بده اصن اینطور طرف بهش بر میخ ...

والا من همه رو میبینم تو گروه دارن چتی حال مریض تصادف.. رو میپرسن