2777
2789
عنوان

منت کشی

154 بازدید | 15 پست

چندسال پیش مامانم کامپیوترم رو بدون نظر من با قیمت خیلی کم به خالم فروخت.امسال من کنکوریم و لازمش دارم دستم باشه ولی خالم گفت که دستم نمیده و دخترش پشت گوشی بی احترامی کرد.من خیلی بهشون محبت کردم ولی جواب نگرفتم و منتی هم نیست.

میدونستم ازشون دلگیرم برام تولد گرفتن.منم کم محلی کردم و الان من عذاب وجدان دارم چون بی احترامی کردم😅

شام دعوت شدن خونمون و الان نمیدونم دلگیرن یا نه 

واسشون کادو بگیرم که ازدلشون در بیاد یا نه!

میشه بگید چه کار کنم خوبه🙏؟ اینقدر از عذاب وجدان گریه کردم...🥲

خیلی بدی ازشون دیدم ولی من وقتی کسی رو ناراحت کنم خودم صدبرابر ناراحت میشم. یه اخلاق گندیه😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای قضیه کامپیوتر اون خریده معلومه دیگ پس نمیده باید از مادر دلگیر میشدی ب اونا ربطی نداشت 

اونا پولدارن و ۶ساله که از کامپیوتره استفاده نمیکنن .گفتم تا کنکور دستم باشه نه که بهم برگردونتش. مامانمم که اصلا به فکر من نیست

اونا پولدارن و ۶ساله که از کامپیوتره استفاده نمیکنن .گفتم تا کنکور دستم باشه نه که بهم برگردون ...

پول هم داشته باشن برای خودشون دارن متوجه هستم ولی اون خریده دیگ مالشه فکرکن ب غریبه فروخته بودی می‌تونستی بگیری ؟

پول هم داشته باشن برای خودشون دارن متوجه هستم ولی اون خریده دیگ مالشه فکرکن ب غریبه فروخته بودی می‌ت ...

اخه اگه خودم بودم و میدونستم لازم دارن از حق خودم میزد و کامپیوتر رو تا کنکور دستشون میدادم. ولی شاید به قول تو اصلا نباید انتظار میداشتم که تو شرایط سخت کمک کنن.

اخه اگه خودم بودم و میدونستم لازم دارن از حق خودم میزد و کامپیوتر رو تا کنکور دستشون میدادم. ولی شای ...

تو این دوره از هیچکس انتظار نداشته باش هرکس خانواده خودش براش مهمه اینجوری کمتر اذیت میشی

برای چیه کنکور کامپیوتر میخای؟ مگه گوشی واسه درس خوندن کافی نیست؟

گوشیم خیلی مدلش پایینه .ترمیم معدل و کتاب های نداشته که باید دانلود شن هم که جدا .اصلا هنگ میکنه لامصب.کنکور عجب بدبختیه!😅

گوشیم خیلی مدلش پایینه .ترمیم معدل و کتاب های نداشته که باید دانلود شن هم که جدا .اصلا هنگ میکنه لام ...

آره خب درسته 

نمیشه به جای کامپیوتر از مامانت بخای گوشی برات بخره؟