2777
2789
عنوان

صلوات

39 بازدید | 8 پست

ب نیت حاجت روایی همه و ظلم دیده ها صلوات بفرستین من خودم داغونم از مادرشوهرم پدرشوهزم برا پنج تا پسرش خونه جدا درست کرد برا شوهرمنچون اخری بود گفت بمونه مواظبتم کنه خودش چندماهه فوت ک رده من ک ازش راضی نیستم مادرشوهرمم بیماری اعصاب روان داره ازبس خون ب دل منو شوهرم میکنه داغونیم ۸تابچهاش هم زورشون ب شوهرم میرسه حداقل ی نصف روز اینو نمیبرن داغونم از بس نماز شب میخونم چله میگیرم ولی روز ب روز خودم اذیت تر میشم بقیه جاریامم روز بروز خوشبخت تر 

از صبح میشورم میپزم اونم میخوره و ایراد میگیره شوهر طفلیم از بس کارمیکنه و خرید میکنه پس انداز نداریم مادرشوهرمم هزارتومن نمیده همیشه از ادم طلبکاره شوهرم میخاست از اینجا بریم همین برادرش ک همسایه دیوار ب دیوارمونه خدا قبول نداره هیچی میگفت ابروت میبریم بعدشم خونه ک قرار بوده بهت برسه بهت نمیدیم 

بچه کوچیک همینه

عزیزم فکر کن مادر خودت چجوری باهاش رفتار میکردی با مادر شوهرتم همینجوری باش شاید روابطتون بهتر شد

خدا خودش کمکت کنه به بهترین شکل ممکن🤲🤲🤲🤲

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه کوچیک همینه عزیزم فکر کن مادر خودت چجوری باهاش رفتار میکردی با مادر شوهرتم همینجوری باش شاید رو ...

چرا بقیه ک همسایه دیوار ب دیوارمونن وظیفه ندارن من ادم بدجنسی نیستم حتی حوصله دهن ب دهنشم ندارم ولی دلم گرفته از بقیه 

چرا بقیه ک همسایه دیوار ب دیوارمونن وظیفه ندارن من ادم بدجنسی نیستم حتی حوصله دهن ب دهنشم ندارم ولی ...

حق داری 

باید شوهرت یه اقدامی بکنه بهشون بگه مادر من تنها که نیست همه ی شما رو هم همین مادر بدنیا آورده

برای ماهم همین مسئله پیش اومد گفتن پس اونی که زحمتشو میکشه باید همه ی اموال به اون برسه

شماهم همینو بگین 

باید یسری چیزا به اسم شما باشه وقتی که اذیتش مال شماست

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
خدا برات جبران میکنه عزیزم چون واقعا داری کار بزرگی میکنی بخاطر خدا تحمل کن ان شاء الله خیلی زود درس ...

دیگه خسته شدم من تازه ۲۵سالمه خیلی دوست دارم مادر بشم ولی شوهرم میگه میخای بچه بیاد تواین شرایط دیونه بشه ک چی

حق داری  باید شوهرت یه اقدامی بکنه بهشون بگه مادر من تنها که نیست همه ی شما رو هم همین مادر بد ...

شوهرم بارها گفته ولی اونا زور دارند 

اموالم هیچی نداره یکی از پسراش بالاکشیده ب هیچکسم نمیده حتی نگاه ب مادرشم نمیکنه بازنش گول مادرش زدن

شوهرم بارها گفته ولی اونا زور دارند  اموالم هیچی نداره یکی از پسراش بالاکشیده ب هیچکسم نمیده ح ...

وای خدای من😞😞😞

مطمئن باش عزیزم تاوانشو پس میدن 

این دنیای فانی انقد ارزش نداره

تو بازم بخاطر خدا با مادرشوهرت بساز درکت میکنم واقعا کار سختیه هیچ زنی تحمل نداره اما مطمئن باش اَجرشم زیاده💖💖