2777
2789
عنوان

سیم کارت

64 بازدید | 8 پست

بچه ها من دیروز یه سیم کارت گرفتم بعد انداختم داخل گوشی نوکیا و هیچ اپلیکیشنی روش نصب نیس

الان با گوشی اندروید دیدم که هم برنامه شاد هم روبیکا با آیت خط نصبه که آخرین بازدید برای خیلی وقت پیشه 

بعد تو همراه من به نامم ثبت نشده 

خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگ تره🙂💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید مال کسی بوده خیلی وقته خاموش بوده بعدش برا اون سوخته و دوباره فروخته شده

من خیلی از سیمکارتام اینجوری شدن

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

ببین سیم‌کارت هایی که مدت زیادی استفاده نمیشن یا طرف خودش میره میسوزونه بعدش واگذار میشن یعنی قبلاً مال یکی دیگه بوده الان مال توعه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
تبریک میگم شما یه سیمکارتیو انداختی رو گوشیت که آقا دزده از رو گوشی ای که سرقت کرده برداشته دور اندا ...

اخه از دفتر پیشخوان گرفتم 

تازه از پوکه دراوردم

تبریک میگم شما یه سیمکارتیو انداختی رو گوشیت که آقا دزده از رو گوشی ای که سرقت کرده برداشته دور اندا ...

چرا جنایی میکنی قضیه رو؟😳 کدوم دزدی کدوم پلیس؟😂😂😂

این بنده خدا سیم‌کارت واگذار شده خریده چرا میترسونیش؟

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
چرا جنایی میکنی قضیه رو؟😳 کدوم دزدی کدوم پلیس؟😂😂😂 این بنده خدا سیم‌کارت واگذار شده خریده چرا می ...

منم آدم ترسو میترسم بدبختی 😩