2789
عنوان

کلیدم گم شده

802 بازدید | 24 پست

صب مهمون اومد رفتم با تگ آسانسور و بزنم تگ وصل کردم ب بقیه کلیدهام خلاصه اونو اوک کردم و اومدیم خونه حالا از ظهر میگردم همه جای خونه نگاه کردم کلید ها نیس چکار کنم😔😔

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره تو آسانسور از دستم نیفتاد چون صدا میداد 

ی شال یا روسری بردار به نیت پیدا شدن کلید ی گره بزن و شروع کن صلوات بفرست بگرد دنبال کلید 

سریع پیدا میشه تا پیدا نشده هم گره رو باز نکن

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
ی شال یا روسری بردار به نیت پیدا شدن کلید ی گره بزن و شروع کن صلوات بفرست بگرد دنبال کلید  سری ...

باش امتحان میکنم گلم مرسی

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

باش امتحان میکنم گلم مرسی

ما کلید ماشین گم شد همین کارو کردم همه بعد دنبالش گشتیم ۵ دقیقه طول کشید پیدا شد

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین