2821
2789
عنوان

ویروس ایدز

643 بازدید | 14 پست

خانوما خواهشا رانماییم کنید از وسواس دارم دیوونه میشم. امروژ رفتم ارایشگاه یه خانوم قبل من ابروهاشو اصلاح کزد بعدش نوبت من بود. ارایشگرم تیغ و بنداصلاحو‌عوض کرد ولی موچین و قیچی رو همینطوری با اسپری ضدعفونی کزد . بعد ک اومدم خونه زیر ابروم کمی باتیغ زخم شده بود. حالا وسواس‌گرفتم که خانومه نکنه ایدز داشته باشه و‌به من منتقل بشه؟ اخه درست ارایشگر موچین رو‌ضدعفونی‌نکرد میترسم خیلی. میشه کمکم کنید؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دیگه موچین قیچی ضدعفونی کرده . ولی من خیلی از آرایشگاه رو دیدم که ضدعفونی نمیکنن..به خاطر همین قید آرایشگه رفتنو زدم چند ساله

و اما عزیزمن،رخصت دیدار نمیدهی؟ (شعروشاعری که بلد نیستم.اما دلتنگ کربلا بودن را.....خوب استادم)

ترس شما بجاست شما که حساسی حتما این وسایلو که واقعنم اهمیت دارن شخصی بخر وببر.....همون ضد عفونی ام کافی بوده نگران نباش عزیزم چون زخم نبوده صورتت و موچین روش خورده باشه با موچین زخم شده 

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
ترس شما بجاست شما که حساسی حتما این وسایلو که واقعنم اهمیت دارن شخصی بخر وببر.....همون ضد عفونی ام ک ...

باموچین زخم نشد گلم با تیغ زخم شد ولی تیغ نو‌بود اما موچین فقط ضدعفونی شده بود

خب اصلا نگران نباش تیغ که نو بوده ،هیچی نیست خیالت راحت 

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂

همه چی که عوض وضد عفونی شده پس چرا نگرانی.اصلش تیغ بوده .چون ویروس ایدز توی خون زنده می مونه وبا خون منتقل می شه .برای همین معتاد های تزریقی می گیرن چون بلافاصله از این رگ به رگ دیگه منقل میشه .اگه موچین خونی نبوده مشکلی نیست تازه ضد عفونی هم کرده.

باتیغ زخمی شده که نو بوده .الکی داری خودتو اذیت می کنی

الان دارم وسواس میگیرم که تیغ نو‌بود یانه؟ دوباره شک کزدم ک عوض کزد یا نه. 

حالا اگرم عوض‌نکزده باشه و‌اون نفر قبلی زخم نشده باشه بازم انتقال نمیده درسته؟حتما باید صورت طرف زخم بشه و‌با تیغ الوده بشه بعد ممکنه انتقال داده بشه. درسته؟

همه چی که عوض وضد عفونی شده پس چرا نگرانی.اصلش تیغ بوده .چون ویروس ایدز توی خون زنده می مونه وبا خون ...

ای وای باز شک‌کردم ک تیغ نو‌بوده یا نه

از خودش پرسیدم میگه اره تیغو‌عوض‌کزدم ولی بازم میترسم نکنه یادش رفته باشه؟