2777
2789
عنوان

ریزش سکه ای😓

598 بازدید | 9 پست

پسرسه سالم ۶ماه پبش سرش اندازه یه سکه خالی شدکه تقریبا۹۰درصدش پرموشدوخوب شددیگ توسرش تکرارنشدتااینک مژهاشم همون موقعه هادرگیرشدتاالان قطع نشدین ریزش لعنتی هی میریزه قبلی هایم درمیاددوباره میریزه یعنی میشه خوب شه😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله عزیز دلم ....ریزش سکه ای هم ارثیه هم واسه استرس اعصابه،باتوجه به سن گل پسر شما  واسه استرس واعصاب نیست......حتما حتما حتما خوب میشه،گاهی واسه موی سره گاهی ابرو و مژه و حتی موهای دست و پا و ریش و.....وبه مرور رشد میکنه رشدش کمی دیر و طولانیه اصلا نگران نباش من زیاد دیدم

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
بله عزیز دلم ....ریزش سکه ای هم ارثیه هم واسه استرس اعصابه،باتوجه به سن گل پسر شما  واسه استرس ...

خاخیرتان بده دلم آروم کرداصلاارث نداریم دکترهم بردمش اتفاقاتی دوباره بردم گف سروابروهاش وضعیتش خوبه ومعمولی مژهاش خیلی طولانی شدقطع نمیشه ازطرفی هم درمیادیه دوماه طول میکشه تاکسی بلندشه

بله عزیز دلم ....ریزش سکه ای هم ارثیه هم واسه استرس اعصابه،باتوجه به سن گل پسر شما  واسه استرس ...

من شنیدم همه موهاش زبونم لال میریزه امادوتادکترگفتن نادریکیش ک گف شامل حال پسرم نمیشه

خاخیرتان بده دلم آروم کرداصلاارث نداریم دکترهم بردمش اتفاقاتی دوباره بردم گف سروابروهاش وضعیتش خوبه ...

فدای شما....رشد مژه و ابرو طولانی تره اولم حالت کرکی و نازک در میاد و بعد عین اول رشد میکنه.....نه کلش نمیریزه اصلا نگران نباشید خودش خوب میشه من خیلی توی اطرافیانم دیدم این موردو انشالله زودتر خوب میشه....

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂