سلام دوستان خوبین من دوسالی هست ازدواج کردم اوایل مغازه خودمو نو داشتیم مغازه دخانیات یهو سر تمدید اجاره مغازه شد گرونش کرد صاحبش از ماهی ۳ تومن گفت ماهی پنج و نیم جاهای دیگ هم پرسیدیم قیمتا بدتر کلا دیگه دیدیم نمیصرفه مغازه رو جمع کردیم ی مدت شوهرم اسنپ کار کرد بازم اصطحلاک ماشینو اینا و تو شهر ما کلا اسنپم تازه اومده خوب درامد نداشت الان شوهرم فروشگاه صندوقداره ماهی هفت تومن حقوقش واس مایی ک کرایه خونه و قسط نمیدیم بد نیست اما بازم خودم دانشجو امو کلی خرج ریزو درشت هست ب شوهرم میخوام بگم مدتی بمونه از اونجا دربیادتاحالا وام ازدواجه نیاز نبود نگرفتیم بهش گفتم ثبت نامش کردیم حدود دوسه ماه دیگ درمیاد واممون بنظرتون با ۳۰۰ تومن وام میتونیم ی کسب و کار کوچیک راه بندازیم؟
والا تو شهر ما ک خیلیم بزرگ نیس ( اما مرکز استان هست) نه نمیشه چون دیگه الکی ترین مغازه هم دویست تومن فقط پول رهنشه اما شهر شما ظاهرا کوچک تر از ما هست خب آره میشه میتونی پوشاکی بزنی در کنارش آنلاین هم بفروشی یا مثلا کیف کفش ببین کدومش براتون راحت تره، یا مغازه شال و روسری برای خرید عمده هم میتونی بری بازار بزرگ تهران یا بری درگهان قشم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وا مگه میشه ؟ دو سال پیش ازدواج کردین هروقت بخواید وام بهتون تعلق نمیگیره
باید همون سال اول اقداممیکردید الان دو سال گذشته ، چند ماه هم میخواید صبر کنید
چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️
والا تو شهر ما ک خیلیم بزرگ نیس ( اما مرکز استان هست) نه نمیشه چون دیگه الکی ترین مغازه هم دویست توم ...
پیشنهاد خوبیه لباس بچه بقیه پوشاک هم تو شهرمون دست زیاده هم خلاصه انقدر اوضاع اقتصادی ضعیفه و قدر خرید پایینه بخدا همه از بی بازاری مینالن ولی لباس بچه طرف هرجور باشه باید لباس بخره براش اما فک میکنم حداقل سرمایش از یک میلیارو شروع میشه هم مغازه بزنی هم جنس بیاری. چون شروع کاره و تو بازار نرفتیم کسی فعلا نسیه هم نمیده ک مغازع رو پر کنیم بیشتر دل خودم میخواد مثلا چیزی باشه نیاز روز مردم باشه مثل برنج فروشی
عزیزم تا سه سال بعد عقد فرصت هست 😐 پس اونایی ک دوسه سال عقدن چیکار میکنن مگه
10- فرصت ثبت نام در سامانه قرض الحسنه ازدواج ، جهت دريافت وام ازدواج حداکثر چه مدت ميباشد ؟ پاسخ 10 : متقاضیان تسهیلات قرض الحسنه ازدواج فقط از تاریخ وقوع عقد تا پایان سال بعد فرصت استفاده از تسهیلات موصوف را دارند .
چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️