2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انشالله سلامتیشون بدست میاره

برای سلامتیشون آیت الکرسی میخونم 

التماس دعا

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
هرکی دعاکرد لایک کنه❤❤❤❤❤

انشالله به زودی خوب میشن منم دعا کنید سرطان هوچکین دارم هنوز جلسه ی اول شیمی درمانی نرفتم چند روز دیگس

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

انشالله به زودی خوب میشن منم دعا کنید سرطان هوچکین دارم هنوز جلسه ی اول شیمی درمانی نرفتم چند روز دی ...

الهی هرچی ازخدامیخوای بهت بده عزیزم.ایشالله خداسلامتی بده.چشم گلم حتما❤❤❤❤❤❤❤

انشالله به زودی خوب میشن منم دعا کنید سرطان هوچکین دارم هنوز جلسه ی اول شیمی درمانی نرفتم چند روز دی ...

امیدوارم خیلی زود خوب بشی و سلامت

ایت الکرسی میخونم حال دلت خوب بشه

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
2790
2823
2791
2779
2792