2777
2789
احتمالا حجیمی ارع؟

حجیم نیستم.اندامم اوکیه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرا قد واسشون مهم نیس زیاد بیشتر چهره و اندام مهمه واسشون من بی بی فیسم و اندام خوبی دارم دوستم ...

ولی قدت بلند باشه و کشیده باشی وقتی باشگاه بری و تپل شی خیلیییییییییی قشنگتر میشه 

به هرحال هرکی یه نظری داره یکی اسکینی دوست داره یکی توپر یکی بلند یکی کوتاه و این ربطی به قد طرف ندا ...

پسرا قد دختر اونقد واسشونوملاک نیست ولی خب پسری ک زیر ۱۷۰ باشه تو جامعه یکم دچار مشکل میشه مگر شخصیتش واقعا عالی باشه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
بهتر نباشه مگه باید طبق سلیقه پسرا باشی

والا خودت میگی شماره دعا نویست بده

فازت چیه😂