2777
2789
بنظرت چه غذاهایی بگم بخوره بلند بشه ورزش میکنه ولی قدش خیلی بلند نشده

از ۱۶ به بعد دیگه زیاد قد بلند نمیشه بره دکتر ببینه صفحه رشد بسته شده یا نه من ۱۵ سالم بود تا ۱۶ هم قدم بلند شد ۱۶ دیگه باردار شدم بلند نشدم

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بحث تناسبیه که باید باشههه این وسط بعدشم واقعا اینجوریم نیستم نمیدونم کی این جمله رو برا اولین بار گ ...

نزدیک ۱۰ تا پسر از من خوششون اومده تا ۲۴ سالگیم همشون بالای ۱۸۰ بودن یکیش ۱۹۵ بود.میگفتن از اینک کوچولویی و کیوتی خوشمون میاد

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
۱۷

بسلامتی هم قدش کوچیک تره هم سنش زیاد روش حساب باز نکن پسرا تو این سن روزی یه فاز دارن آیندت رو براش خراب نکنیا

دعانویست شمارش بده

پسرا قد واسشون مهم نیس زیاد

بیشتر چهره و اندام مهمه واسشون

من بی بی فیسم و اندام خوبی دارم

دوستم ۱۷۰ از جلو و عقب صافه ولی منی ک برجستگی دارم و ورزش میکنم بیشتر خوششون میاد

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
نزدیک ۱۰ تا پسر از من خوششون اومده تا ۲۴ سالگیم همشون بالای ۱۸۰ بودن یکیش ۱۹۵ بود.میگفتن از اینک کوچ ...

به هرحال هرکی یه نظری داره یکی اسکینی دوست داره یکی توپر یکی بلند یکی کوتاه و این ربطی به قد طرف نداره