2777
2789
عنوان

دهک بندی

| مشاهده متن کامل بحث + 4275 بازدید | 140 پست

من بابام پیره بنده خدا ماهی ۲۲۰۰ از جانبازیش میگیره یارانشو هنوز نریختن زندگیش با یارانه وهمین ۲۲۰۰ میچرخه ماشین وچیزیم نداره

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بیشتر به تعداد فرزند و تراکنش بانکی نگاه میکنن تا داشتن خونه و ماشین اکثرا بازاریا و شغلای ازاد ...

بله در حالي كه امسال ما فقط از جيب خورديم يك ريال كار نكرديم 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
یعنی خریدایی که میکنیم یعنی خریدامونو چک میکنن😐😐😐

شوهرت یا خودت کارمندی؟ تراکنش بالا داره حسابتون؟

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اين يارانه حق تمام اقساره چه پولدار چه بي پول ربطي نداره 

میدونی 220 تومن برای کسی که سی تومن درماه خرج پوشاکش میکنه واقعا پولی نیست اما برای اونی که کرایه خونش یک تومنه اره واقعا پوله 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

کدپستی روزدم الان چند دقیقه س اینجوری مونده کد نمیاد

بزن رو گزینه ورود از طریق پنجره ملی

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
درهر صورت بی انصافیه 

چنتا بچه داری

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
میدونی 220 تومن برای کسی که سی تومن درماه خرج پوشاکش میکنه واقعا پولی نیست اما برای اونی که کرایه خو ...

درسته ولي اين پول از نفتو گازه كه سرمايه مليه پس برا همس 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚