2777
2789
عنوان

آقایون سایت

133 بازدید | 28 پست

وقتی ی پسر مغروره خودش سوال نمیپرسه ولی تو پیام میدی و سریع جواب میده تقریبا از کجا بفهمیم رو مخش نیستیم و اونم تمایل داره حرف برنه باهامون

🤏🏻🤷🏻‍♀️

من اقا نیستم ولی اقایونو خوب میشناسم

پسری که بهت تمایل داره پیام میده زنگ میزنه سیریش میشه غرور نمیدونه اصلا چیه

غرور و علاقه برای یه مرد یعنی تضاد

پسری که اگه تو پیام ندی میبینی یه سال گذشت و خبری ازش نشد یعنی تمایلی نداره

{ جانی دپ سابق }

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی مشخصه خیلی پیچیدس وقتی ک ی حرفی میزنم ناراحت میش تا شب جوابمو نمیده لطفا بگین

به فنا رفتی وقتی نسبت به عکس العمل اینطور نگرانی میگیری خب حساسیت بیش از حد شما که باعث میشه توقع بالا بره

Mr bobi
من اقا نیستم ولی اقایونو خوب میشناسم پسری که بهت تمایل داره پیام میده زنگ میزنه سیریش میشه غرور نمی ...

من رفتم ناشناسش باش چت میکنم بش گفتم حوصلم سر رفته اونم خوب جوابمو میداد ولی خب من ازش خوشم اومد نمیدونم چیکار کنم اونم خوشش بیاد ما عکس همو دیدیم

🤏🏻🤷🏻‍♀️
به فنا رفتی وقتی نسبت به عکس العمل اینطور نگرانی میگیری خب حساسیت بیش از حد شما که باعث میشه توقع با ...

من چیزی نگفتم ک حساس بشه 

متوجه نمیشم اصلا شما ک اقایین بگین چیکار کنم ک خوشش بیاد ازم

🤏🏻🤷🏻‍♀️
من رفتم ناشناسش باش چت میکنم بش گفتم حوصلم سر رفته اونم خوب جوابمو میداد ولی خب من ازش خوشم اومد نمی ...

عزیزم از یه ارتباط مجازی توقع علاقه داری؟

زیاد روش حساب نکن

پسرا بعد از چند سال ابراز علاقه مداوم به یه دختر ولش میکنن اینکه از اولش مشخصه موندنی نیست

پسرا از دختری که اون اول پیشقدم شده برای دوستی خوششون نمیاد

{ جانی دپ سابق }
عزیزم از یه ارتباط مجازی توقع علاقه داری؟ زیاد روش حساب نکن پسرا بعد از چند سال ابراز علاقه مداوم ...

من ک بش نگفتم رل بزنیم فقط پیام دادم ک حرف بزنیم پس الان کاری نمیشه کرد؟باهاش درد و دل نکنم؟

🤏🏻🤷🏻‍♀️
من ک بش نگفتم رل بزنیم فقط پیام دادم ک حرف بزنیم پس الان کاری نمیشه کرد؟باهاش درد و دل نکنم؟

از دید یه پسر همین که پیام میدی یعنی داری میگی بیا رل بزنیم

بهش پیام نده اگه تمایل به ادامه داشته باشه خودش پیام میده

یه نصیحت بهت میکنم هیچوقت هیچوقت هیچوقت ناز یه پسر رو نکش

اگه نازشو بکشی برای همیشه میره

{ جانی دپ سابق }