abbbbbbba مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 2072 عنوان راهکار پاک کردن سیاهی قابلمه 69 بازدید | 7 پست رد شعله روی قابلمه چدن رنگ روشن. امروز خودم امتحان کردم .اول یکم وایتکس با انگشت زدم نرفت بعدشستمش . جوش شیرین زدم روش. یکم مالیدم سیاهی ک بخاطر شعله گاز بود رفت .گفتم بگم شاید ب دردتون خورد. قابلمه من صورتی روشن .یهو دیدم شعله گاز زیاد بوده سیاه شده 1402/11/26 | 15:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 22848 مرررسی جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
rainycloud عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4652 اگه سیاهی کف قابلمه رو خواستید با صابون وسیم کامل پاک میشه قابلمه های الومنیومی رو من دم عید با صابون وسیم ظرفشویی میسابم اگقدر تازه میشه البته قابلمه روحی ضرره برای بدن استیل بهتره
abbbbbbba مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 2072 سلام عزیزم سیاهی کف قابلمه رو میگی؟؟ هم کف از بیرون هم بدنه. بدنه قابلمه ک رنگیه . حالا یا چدن یا تفلون
elahesong عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 16611 هم کف از بیرون هم بدنه. بدنه قابلمه ک رنگیه . حالا یا چدن یا تفلون اهان قابلمه های مامان منم کفش سیاه شده من مجردم بعد حوصله ام نمیکشه سیاهیشو از بین ببرم چون میگم شاید با سیم ظرفشویی بره
abbbbbbba مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 2072 اهان قابلمه های مامان منم کفش سیاه شده من مجردم بعد حوصله ام نمیکشه سیاهیشو از بین ببرم چون میگم شای ... نه چدن با سیم بکشی رنگش میره کلا. من قابلمه جهیزیمه .خیلی ناراحت شدم سیاه شد .ولی جوش شیرین ک زدم خیلی خوب بود خخخ
elahesong عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 16611 نه چدن با سیم بکشی رنگش میره کلا. من قابلمه جهیزیمه .خیلی ناراحت شدم سیاه شد .ولی جوش شیرین ک زدم خی ... مال مامانم چدن نیست باز نمیدونم من منظورم بیشتر کف قابلمه اس ولی کفشم سفید بشه باز سیاه میشه