2777
2789
عنوان

بیمه تکمیلی دانا

190 بازدید | 8 پست

سلام عزیزان ما بیمه تامین اجتماعی داریم و چند وقتی هست تکمیلی دانا هم اضافه شده حالا من چند جا رفتم کار پزشکی داشتم گفتن قرار داد آنلاین دارن با بیمه دانا و همون موقع از بیمه م استفاده کردم ولی چند جای دیگه گفتن که قرار داد شون آنلاین نیست و بهم فاکتور دادن حالا من موندم و کلی از این فاکتور ها اینارو کجا باید ببرم که هزینه شو بگیرم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیمه دانا همون شهری که هستی تحویل میدی دور بر چهل روزی میشه واریز میکنن به حساب اگه فاکتورهای بیشتر ۶ ماه باشه قبول نمیکنن

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...

باید ببرید نماینده بیمه تحویل بدید معمولا نماینده بیمه هفته ای یک روز میاد اداره طرف قرارداد و مدارک رو از کارمندان می گیره و بعد پولش رو به حساب بیمه شده اصلی واریز می کنن

کاربر آقا