چاوکال مدیر عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 3182 عنوان مبل ال | مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 19 پست سلام یک ساعت دیگه میخوام برم مبل ببینم بخرم همه میگن مدل خونه ام طوریه ال بهش میاد.خودم قبلا ۷ نفره چستر داشتم الان نمیدونم چی بکیرم ایا ال کارایی داره واقعا ۷ نفر میتونن بشینن ؟ 1402/11/26 | 15:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چاوکال مدیر استارتر عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 3182 من هفت نفره سفارش دادم. چاره ای نیست وقتی خونه آدم کوچیکه یه سری مبل مینیمال اومده اونا باز نسبت به چستر کم جا تره
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 44560 من پارسال واسه جلوی تلویزیونمون ال گرفتم از یافت آبادبله بیشتر از ۷ نفرم میتونن بشینن اگه لاغر باشن چون ال فضاش زیاده معمولا با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
چاوکال مدیر استارتر عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 3182 من پارسال واسه جلوی تلویزیونمون ال گرفتم از یافت آباد بله بیشتر از ۷ نفرم میتونن بشینن اگه لاغر باش ... مبارکتون باشه حالا باید برم ببینم
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 44560 مبارکتون باشه حالا باید برم ببینم ممنونمآره ببینین مدلاش زیادهمبلای خوبی هم هستن در کلمیشه روشون خوابید حتی با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
taeyeon_ss3 عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 80 منم چستر دارم. ال سفارش،دادم. ولی ال من پازلی هست. من خونم کوچیکه و ترجیح دادم ال بگیرم که فضای کمتر ... عزیزم شما ال پازلی دارید چجوریه راحته؟میخوام بگیرم ولی میترسم چون جداعه شلخته بشه و بینش هی فاصله بیفته..من یه دست مبل دارم اینو برای جلی تی وی میخوام