2777
2789

بچه ها چند ماه پیش خواهر شوهرم اومد که یک هفته بمونه خونه ما ، تو یه شهر دیگس ، همون زمان مادرش هم با دوستاش  رفت مشهد ، 

خود خواهر شوهرم هی از من پرسید رابطت با مامان چطوره منم چند تا گلگی کردم بعد خواهر شوهرم هی گفت مقصر مامانه من باید با داداش حرف بزنم فلانو بهمان 

تا لحظه آخری هم که بود گفتیم و خندیدیم بعد که رفته مادر شوهرم رفته پیشش حرفا دو اصلا یه جور دیگه همه دو ریز ریز به مادر سوهرم گفته  

به جز این وقتی اومده بود همش سر کمد د یخچال من بود هر چی هم میدید ناراحتم بدتر می‌کرد 

تازه فک کنم هر روز میبردم گردش و خرید بعد یه روز برگشته میگه فک کنم چون خونت به هم ریختس داداشم بچه نمیخواد 

من چند ماهه هیچ تماسی باهاش ندارم ولی دیروز مادرشوهرم اصرار که برا عید آشتی کنید ، اینم بگم خودشون با کوچکترین چیز شدیدا بهشون بر میخوره و داستان درست میکنن 

حالا شما جای من باشید آشتی میکنید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه که نه. البته کارش زشت که بوده اما نه اونقدری که بخوای تا ابد باهاش قهر باشی اما من بودم باهاش آشتی نمیکردم به این دلیل که اصلا دلم نمیخواد دوباره بیاد و یه هفته لنگر بندازه و اعصاب منو خراب کنه. در واقع قهر میموندم تا پاش بریده بمونه

ببین منطقی اینکه بگم تا آخر عمر که نمیتوتید قهر بمونید.  در مورد مرتب نبودن خونت یا زیادی رو دادان بهش اشتباه کردی بالاخره خواهر شوهرته. من اگر بودم آقای میکردم ولی بعد این مراقب رفتارم میبودم . خب تو هم کارت بد بوده که نیشش از مامانش بد گفتی من بودم خرخره تو میجوییدم

معلومه که نه. البته کارش زشت که بوده اما نه اونقدری که بخوای تا ابد باهاش قهر باشی اما من بودم باهاش ...

منم دلیل قهرم همینه  خستم کرده هر بار میاد ۱۰ دوز میمونه کلی بریز و بشور و بساب بعد که میره تا یک ماه دعوا داریم

نه خیلی پروعن عذر خواهی هم نمیکنه تازه توقع دارن من برم جلو 

ول کن و بابا اینا پرو تر میشن من تجربه کردم هر چی افتاده و متواضع باشی طرف فکر میکنه خودش چی هست.

خیلی مهم است زندگی ات را با افرادی بگذرانی که نه تنها خوبی تو را می بینند بلکه تو را به آدم بهتری تبدیل می کنند.