2777
2789
عنوان

خرید فلش

32 بازدید | 10 پست

میخوام از دی . جی کالا فلش بخرم 

الان عکساشونو میزام بگید کدوم مدل بهتره از نظر کیفیت؟

در کل بنظرتون از دی. جی کالا بخرم بهتره یا برم حضوری بخرم؟؟؟ 

السلام‌علیک‌یا‌اباصالح‌المهدی🙏💚

@fmj  

سلام دوست نی نی سایتی

داشتم ازت راجب ورزشتون سوال میکردم که استارتر تاپیکشو قفل کرد

ممنون میشم اینجا جواب بدید

اینکه شما چه رشته ورزشی کا میکنید که ازش راضی هستید؟

باشگاه میرید یا تو خونه؟

خیلی دلم میخواد مثل بچگیام ورزشو شروع کنم

@fmj     سلام دوست نی نی سایتی داشتم ازت راجب ورزشتون سوال میکردم که استارتر تاپیکشو قف ...

اره اومدم جواب بدم قفل شد 

من پیلاتس میرفتم توی باشگاه با یه مربی حرفه ای

برای خانوما عالیه 

هم عضلاتم رو سفت کرد 

هم خیلی از مشکلات زنانه ام رو برطرف کرد 

عضلات کف لگنم قوی شد و ....

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره اومدم جواب بدم قفل شد  من پیلاتس میرفتم توی باشگاه با یه مربی حرفه ای برای خانوما عالی ...

موفق باشید ان‌شاءالله

فکر کنم این ورزش واسه من سنگین باشه

چون ورزنم خیلی کمه

موفق باشید ان‌شاءالله فکر کنم این ورزش واسه من سنگین باشه چون ورزنم خیلی کمه

نه اصلا سنگین نیست 

چون بیشتر با وزن بدنت کار میکنه 

تی آر ایکس و بدن سازی ورزش های خیلی سنگینی ان

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

اره اومدم جواب بدم قفل شد  من پیلاتس میرفتم توی باشگاه با یه مربی حرفه ای برای خانوما عالی ...

از طرفی خیلی گرمایی هستم 

تا تصمیم میگیرم برم ورزش ثبت نام کنم

میگم من تو خونه تو زمستون هم گرممه و عرق میکنم وای بحال ورزش کردنم

تازه که خانومه گفت رو عرقم تاثیر گذاشته واسم حرفشون جالب بود

از طرفی خیلی گرمایی هستم  تا تصمیم میگیرم برم ورزش ثبت نام کنم میگم من تو خونه تو زمستون هم گ ...

یه ماه امتحانی برو 

اگر بدت اومد دیگه نرو 

ولی مطمئنم همون ماه عاشقش میشی 

نه اصلا سنگین نیست  چون بیشتر با وزن بدنت کار میکنه  تی آر ایکس و بدن سازی ورزش های خیلی ...

بعضی از دوستام میگن برو بدنسازی چون لاغری حداقل عضله درمیاری با برنامه غذاییو .. ولی هنوز مرددم چکار کنم

یه ماه امتحانی برو  اگر بدت اومد دیگه نرو  ولی مطمئنم همون ماه عاشقش میشی

ان‌شاءالله

قبلا ورزشکار حرفه ای ژیمناستیک بودم

رو زمین بند نمیشدم از صبح تا شب درحال ورزشو بازی

الان فاصله گرفتم

بعضی از دوستام میگن برو بدنسازی چون لاغری حداقل عضله درمیاری با برنامه غذاییو .. ولی هنوز مرددم چکار ...

بدنسازی زیاد جالب نیست 

چون خودت تنهایی کمتر ورزش میکنی و دیرترنتیجه میگیری 

ولی ورزش های گروهی عالین 

اگر تونستی اول برو پیلاتس 

بعد یوگا 

بعد بدنسازی 

بدنسازی زیاد جالب نیست  چون خودت تنهایی کمتر ورزش میکنی و دیرترنتیجه میگیری  ولی ورزش ها ...

ممنونم ازاینکه وقت گزاشتید و جواب دادید

موفق باشید🙏❤️