2777
2789
عنوان

شوهر هول

| مشاهده متن کامل بحث + 2515 بازدید | 24 پست
چشماتو ببند و تجسس هم نکن.خودت راحت تری.

ی مدته خیلی سرد و بداخلاق تر از همیشه شده بود،قبل ازین فک میکردم زندگیم درست شده، دیگه پنهانکاری نمیکنه، چقد ساده لوح بودم، اصن باورم نمیشد جوابمو اینطوری بده، من خیلی بهش عشق دادم، عین یه آدم کر که تو عاشقانه ترین موسیقی دنیا رو براش بنوازی، هیچی شو نفهمید

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راهکار توی تاپیک پرسش و پاسخ طلسم و جادو هست که مرد متاهل هول رو میبندن ک دیگه نره دنبال این کارها . ...

من کارم ازینجور التماسا گذشته، بره گم شه

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
التماس؟؟

الان میگی چیکار کنم؟ بنظرت همچین آدمی قابل درست شدنه؟

خواهر من چند سال با همسرش داستان داشت تا طلاقم رفت خانوادش خیلیییی تاثیر داشتن یه خانومی براش معجزه کرد اسمش یلداس ۰۹۲۲۴۹۴۳۲۳۷ گوش شیطون کر شوهرش زیرو رو شده ایشاللا گره از زندگی همه باز بشه