2777
2789
عنوان

پسر همکفی بچه نازم😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 39 پست
۱۹

این حس ها طبیعیه منم۱۹سالگیم از یکی خوشم می اومد از جلو مغازش رد میشدم اونم ریشاش قرمز بود اونم نگاهم میکرد اونم بدش نمی اومد ولی هیچوقت نیومد جلو چون اونجا کار میکرد

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گربه زاده تو متاهلی یا مجرد؟

پسر همکفی رو حامله کردی اینقد تاپیک زدی در موردش ک!

کجاست خونتون خودم بیام باهاش بحرفم جورش کنم برات

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

اسی ولی فکر نکنم کسی ک ريشش نارنجی باشه چشاش مشکی بشه ریش نارنجیا چش رنگین

میشه یه تغییر ژنتیکی خاصه بعضی از مردها ریش نارنجی یا مسی رنگ دارن با موهای مشکی یا برعکس با چشمای مشکی یا قهوه ی

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقد خرید داری عزیزم؟ دوتا پک بخری برات رایگان میوفته 

دوتا پک یعنی چنتا شورت😁

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

اسی جان با اجازت میشه از من شور ت و لباس زیر و جوراب بخرید؟؟ هم پیج دارم هم تو باسلام غرفه دارم پ ...

🤣🤣🤣به تاپیک قبلی مراجعه کن

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)