2789
عنوان

کات

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 22 پست
منم امروز جدا شدم ازش خیلی خیلی ادم خوبی بود ولی مسیرامون یکی نبود  همیشه قرار نیست ادم بدی ...

دقیقا ماهم خیلی فرق داریم و مطمعنم انتهایی ندارع این رابطه

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
تصمیمم کات کردنه گلم دیشب کات کردم

خب ديگه خيلي كار درستي انجام دادي 

پسر ٢٠ ساله خيلي خيلي خيلي بچس تاپيك اولتم خوندم 

خيلي عاقلانه تصميم گرفتي و كات كردي چون اگه ادامه ميدادي بعدا پشيمون ميشدي 

يه موقع هم دلت براش نسوزه عذاب وجدانم نگير ادمي كه در سطح خودتو رو پيدا كن اونم يكي در حد خودشو پيدا ميكنه از يه پسر بچه برات شوهر درنمياد 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب ديگه خيلي كار درستي انجام دادي  پسر ٢٠ ساله خيلي خيلي خيلي بچس تاپيك اولتم خوندم  خيل ...

مرسی گلم ک تاپیکمو خوندی 

یکساله هرشب با اشک میخوابم دیگ نمیتونم ادامه بدم کات کردن ی درده موندن باهاش هزاررر درد

مرسی گلم ک تاپیکمو خوندی  یکساله هرشب با اشک میخوابم دیگ نمیتونم ادامه بدم کات کردن ی درده مون ...

اين حسي كه الان داري طبيعيه چون وابسته اي الان حست رو كاملا متوجه ميشم چون تقريبا هم درديم تاپيك اخرمو بخوني متوجه ميشي ولي من خودم به اين نتيجه رسيدم كه هيچ پسري ارزش نداره براش اذيت بشيم و اين چيزي كه من خوندم اصلا ارزش اذيت شدن نداره 

كسي كه وجودش از الان اين همه تو رو اذيت ميكنه چطور بعدا ميخواد خوشبختت كنه؟ 

بسپارش به خدا هم خودتو هم اونو آرزويه موفقيت كن براش و تمومش كن بره 

اين حسي كه الان داري طبيعيه چون وابسته اي الان حست رو كاملا متوجه ميشم چون تقريبا هم درديم تاپيك اخر ...

قربونت برم عزیزم 

تاپیکت رو خوندم بمیرم برا دلت با دل شکسته از خدا میخوام بهترین ها سر راهت قرار بگیره