2789
عنوان

کات

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 20 پست

تاپیک اولتو خوندم برگام ریخت 

بهت نمیاد ۲۴ سالت باشه دختر 

مطمنی ؟!:////

نکن با زندگبت ابن کار رو 

بهتر کات کردی 

خودتو سرگرم کن یادت بره 

همه رو برق میگیره تو رو چرا غ نفتی...

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
تاپیک اولتو خوندم برگام ریخت  بهت نمیاد ۲۴ سالت باشه دختر  مطمنی ؟!://// نکن با زندگبت ...

هر کی تاپیک اولمو میخونه بهم حق میده من چاره ای ندارم جز رها کردن

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هر کی تاپیک اولمو میخونه بهم حق میده من چاره ای ندارم جز رها کردن

ول کن تروخدا تا خودتو بدبخت نکردی 

سر عقل بیا دختر 

حرصم گرفت ازت 

اصلا نباید میرفتی دیدنش 

نباید میزاشتی ب اینجا برسه 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
ول کن تروخدا تا خودتو بدبخت نکردی  سر عقل بیا دختر  حرصم گرفت ازت  اصلا نباید میرف ...

واسم دعا کن همین دیشب تموم کردم همه چیو دعا کن دیگ برنگردم از مادرم هرگز نمیتونم بگذرم جوونیشو پای ما داد با ی شوهر معتاد سر کرد روزگارش رو تا ما بزرگ شیم من هرگز برنمی‌گردم 

من قوی ام 

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
واسم دعا کن همین دیشب تموم کردم همه چیو دعا کن دیگ برنگردم از مادرم هرگز نمیتونم بگذرم جوونیشو پای م ...

خدا کمکت کنه عزیزم

خانوادت بنده خداها حق داشتن قبول نکنن،هرکی هم جای اونا بود همین کارو میکرد.خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج.این ازدواج از پایه و اساس اشتباهه.بهتر که نشد.