2777
2789
عنوان

چرا چرا چرا

52 بازدید | 10 پست

چرا با کساییکه دوسشون داریم انقدر دعوامون میشه؟

چرا همیشه در حال دعواییم چرا؟

چرا نمیتونم عصبانیتمو کنترل کنم

چرا پیش مشاور هم میرم درمان نمیشم چرااااا

کاربری دست سه نفره😁

چون همو بلد نیستین.

دعواها از لحظه ای تموم میشه که تو کارایی رو بکنی که پارتن ت دوست داره و همه ی تلاشتو برای خوشحال کردنش بکنی. و اونم دقیقا همین طور باشه کارایی رو بکنه که تو دوست داری و همه ی تلاششو برای خوشحالیت بکنه. از غرور و خودخواهی هم کم کنن هردوطرف و کوتاه اومذن رو بلد باشن همه ی مشکلا حل میشه همین . تنها رمز خوشبختی و آرامش اینه

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   
چون همو بلد نیستین. دعواها از لحظه ای تموم میشه که تو کارایی رو بکنی که پارتن ت دوست داره و همه ی ت ...

همینکارو میکنیم ولی بازم دعوا میشه

من خیلی لجبازی و عصبیش کردم

عاصیش کردم

چیکار کنم دوباره برگردیم به قبل

همه ی پل های پشت سرمو خراب کردم

احساس میکنم حرمتامون شکسته شده

کاربری دست سه نفره😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینکارو میکنیم ولی بازم دعوا میشه من خیلی لجبازی و عصبیش کردم عاصیش کردم چیکار کنم دوباره برگردی ...

شما اولش میگی همین کارو میکنیم بعدش میگی عاصیش کردم.

خب یعنی همین کارا رو نمیکنی.

پلی که خراب بشه اگه درست بشه و دیگه خراب نشه فراموش میشه به شرطی که بازم اشتباهات گذشته تکرار نشه.

آدم کسی رو که دوست داره بخاطرش کوتاه میاد دیگه . غرور و خودخواهی تویه عشق و عاشقی جایی نداره‌.

من مادرشوهرم وقتی نامزد بودیم یه خرفی بهم زد همیشه آویزه ی گوشم کردم . بهم گفت زندگی مثل الاکلنگ میمونه یبار تو پایین هستی یبار طرف مقابلت زندگی بالا پایین زیاد داره نباید بزاری نه تو فقط همیشه پایین باشی اون همیشه بالا یا بالعکس. الاکلنگ وقتی به ادم حال میده که یبار تو کوتاخ بیای یبار اون . دوبار تو یبار اون . سه بار اون یبار تو . اینجوری زندگی لذت بخش میشه دعوا کم میشه

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   
اره میدونم پلی من خیلی خیلی زودرنجم

خب شما دیگه برو روو خودت کار کن 

شما اولش میگی همین کارو میکنیم بعدش میگی عاصیش کردم. خب یعنی همین کارا رو نمیکنی. پلی که خراب بشه ...

بیشترین دعوامون سر این بوده چرا مامانش زنگ‌میزنه

لهش گقتم به مامانت بگو انقدر زنگ‌ نزنه.حالا

مامانش دیشب بهم گفت من چون افکار منفی دارم میره بیرون

نگران میشم‌بخاطر همین زنگ میزنم به پسرم

کاربری دست سه نفره😁

بیشترین دعوامون سر این بوده چرا مامانش زنگ‌میزنه لهش گقتم به مامانت بگو انقدر زنگ‌ نزنه.حالا مامان ...

خب بزنه. شما که نمیتونی همه ی آدما و روابط بینشونو کنترل کنی . اصلا رابطه مادرش  یا خواهر برادرش یا دوستاش به شما ارتباطی نداره که بخوای دخالت کنی . خیلی عجیبه واقعا برام که مادرش زنگ میزنه حسادت میکنی. من الان ۴ ساله ازدواج کردم بابام هرروز زنگ میزنه بهم چون دلش برام تنگ میشه دلش میخواد صدامو بشنوه . اگه همسرم بگه به بابات بگو بهت انقد زنگ زنزنه واقعا ازش متنفر میشم

خب بزنه. شما که نمیتونی همه ی آدما و روابط بینشونو کنترل کنی . اصلا رابطه مادرش  یا خواهر برادر ...

خب دوس ندارم احساس میکنم منو دوس نداره

حس بدی از عشق بینشون میگیرم

زیادی صمیمی هستن من احساس خطر میکنم

میترسم تو رابطمون دخالت کنه

البته میگخ چرا مامانم باید اینکارو بکنه اخه

کاربری دست سه نفره😁

خب بزنه. شما که نمیتونی همه ی آدما و روابط بینشونو کنترل کنی . اصلا رابطه مادرش  یا خواهر برادر ...

عزیزم بعضیا خیلی زنگ میزنن دیگه نمیشه قضاوت کرد خواهرشوهر من روزی هفت هشت بار به شوهرم زنگ میزد زندگیمونو مختل کرده بود نمیشه که ساکت بود و گفت خب بزنه