2777
2789
عنوان

روتین پوستی

131 بازدید | 25 پست

خانما من رفتم روتین پوست چرب خریدم شماتجربه ای اگه دارین دررابطه بااین محصولات به من بگین 1ژل شستشو نوتروژینا 2آبرسان نوتروژینا۳تونر لافاررو میسلارواتر لافارر۵ضدآفتاب لافارررنگی و بی رنگ و کرم دورچشم سی گل و مرطوب کننده سی گل خب نظراتتون روبگین من قبلش ازمحصولات درمالیف استفاده می‌کردم ولی تغییرش دادم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی‌گرونن‌و‌باید‌وضعت خوب باشه‌ک‌هرماه‌حداقل دو تومن خرج‌این‌روتین‌کنی.منم‌پوستم‌چربه‌ولی فقط شوینده روشن کننده درمالیفت.ضدافتاب فلویید مای و‌ابرسان ژیناژن‌میزنم همین این سه تا مورد مهمترین‌روتین‌هستن

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
خیلی‌گرونن‌و‌باید‌وضعت خوب باشه‌ک‌هرماه‌حداقل دو تومن خرج‌این‌روتین‌کنی.منم‌پوستم‌چربه‌ولی فقط شویند ...

آره ولی اینااقتصادی ترین روتین هستن که یعنی گرونه بنظرتون عزیزم مرسی بابت نظرت

خیلی‌گرونن‌و‌باید‌وضعت خوب باشه‌ک‌هرماه‌حداقل دو تومن خرج‌این‌روتین‌کنی.منم‌پوستم‌چربه‌ولی فقط شویند ...

روشن کننده درمالیفت خوب بوده واقعا روشن کرده

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤 من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم 👫پلیس گوگولی من👫 خدایا از این عشق

من ضد افتابشو استفاده میکنم .  اگه کرم خوب میخوای واسه روشنی و صافی پوست   کرم سیمرغ ...

پوستم سفید قرمزه میخوام قرمزیا بره 

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤 من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم 👫پلیس گوگولی من👫 خدایا از این عشق