2777
2789
عنوان

چه اتفاقی باعث شد که ....

100 بازدید | 11 پست

بعد چه اتفاقی احساس کردید دیگه اون آدم سابق نیستید و بعد گذشت مدت طولانی همیشه و در همه حال یه احساس سنگینی روی قلبتون هست دیگه اون قلب سبک و آزاد قبلی رو ندارید

انگار که مثلا قلبتون چاقو خورده الان خوب شده ولی جای زخمش و شکافش همیشه روی قلبتون هست

ب درک 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در حد چاقو نبود بیشتر بعد اون اتفاق آگاهی و رشد درونم بیشتر شد  ۱بار عاشق شدم بعد از اون فهمیدم چقدر خدا واهل بیت هوای ادم رو دارند خودمون خبر نداریم.اشتیاقی که برای رسیدن به اون فرد داری ۱درصد از هزار درصدیه که خدا واهل بیت دوستت دارند

وای. چقدر بی‌شعور 🤕 چجوری با هم وارد رل زدید اول اون اومد سمت تو یا ...

اون اومد سمت من

ولی میگفت تو اول بهم پیام دادی

گفتمش من پیامت دادم نگفتم عاشقم باش که

گفت تقصیر خودته همع چی 

فقط ترس دارم باعکسام یا وویسام کاری کنه

چون گفت ببین وویساتو دارم بلایی سرت میارم

بعد از تمام رفتارهایی که تا ۱۰سال اول ازدواج مادرشوهرم باهام داشت .....دیکه اون آدم سابق نمیشم هیچ وقت هک نبخشیدم

با اینکه الان کاری بهم ندارع و مشکل ندارم دیکه

و البته بعد از دست دادن یه عزیز خیلی ناگهانی .....البته من زیاد عزیز از دست دادم اما اون فرق داشت

اون اومد سمت من ولی میگفت تو اول بهم پیام دادی گفتمش من پیامت دادم نگفتم عاشقم باش که گفت تقصیر خ ...

وا مگه با هم نبودین خوب چرا الان میخواد اذیتت کنه  مثل آدم کات کنه داره انتقام چیو میگیره چرا بعضی ها اینجورین

ب درک 
وا مگه با هم نبودین خوب چرا الان میخواد اذیتت کنه  مثل آدم کات کنه داره انتقام چیو میگیره چرا ب ...

چی بگم والا

دیروز برا یه دختره استوزی گذاشت 

بعد دختره اومد دایرکت من خنده فرستاد

حالا پسرا هول وعوضی ان

این دخترا چشونه 

انگار قحطی آدمه