2777
2789
عنوان

ابجیم همش میره کنسرت ب من دروغ میگه

288 بازدید | 10 پست

خاهرم بارها پیش اومده با دخترش رفتن جایی بعد بهم نگفتن بعدها متوجه شدم.ب قول خودشون چون همسرم زیاد موافق اینجور جاها نیس ی وقت ناراحت نشم.

الانم خونم مهمونی گرفتم چقدر اصرار کردم دختر خاهرم ک بیاید گفت غروب کلاس دارم.الان زنگ زده میگ راستش غروب میریم کنسرت میایم .ولی زود برمیگردیم.خیلی  ناراحت شدم ک چی بهم نمیگن مگ میخام چشمشون بزنم اخه 

الان زنگ بزنم بهش بگم ب کلاست برس نمیخاد بخاطر من برنامه‌تون بهم بخوره ؟!!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم قرار نمیشه هر جا برن به تو بگن که من خودمم خوشم نمیاد از جاهایی ک میرم به بقیه بگم 

منو خاهرام اصلا این حرفارو باهم نداریم

رابطمون فراتر از این ایناس بابا 

واقعا من خودمو جای تو میزارم عصبی میشم اره زنگ بزن همینو بگو ینی ک میرن کنسرت😐 تو مهمتری یا کنسر ...

ن مسئله این نیس 

میگم چرا همش بهم دروغ میگن اخه مگ من میخام چشمشون بزنم 

من خودم وقتی ازین کارا می کنم که قبلا سابقه خوبی نداشته راست گفتن به اون فرد

مثلا یکی از فامیلا می فهمه رفتم سفر گیر میده که حتما پول داری بهم قرض بده. 

یا چرا تا شمال رفتی خونه ما که اطراف تهرانه نمیای

و ....

واقعا من خودمو جای تو میزارم عصبی میشم اره زنگ بزن همینو بگو ینی ک میرن کنسرت😐 تو مهمتری یا کنسر ...

بلیط کنسرت رو از دو هفته قبل میخرن 

اون موقع که نمیدونستن ایشون قراره مهمونی بگیرن

منم خودمو میذارم جای دختر خواهر استارتر خوشم نمیاد هر جا میرم مامانم به خالم بگه

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

الان که داری این حرفا رو میزنی معلومه که حساب کتاب می‌کنی که کجا میرن چیکار میکنن.چیکارشون داری.چرا باید بهت بگن مگه خودت به اونا میگی که البته اگه میگی اشتباه میکنید ولش کن چه حوصله ای داری اومدن اومدن نیومدن به سلامت