2777
2789
عنوان

🥲🥲🥲😭😭😭 بیاین

92 بازدید | 11 پست

سلام خوبین
اومدم درد و دل کنم
بابای من اول تا حالا آنچنان زحمت کش نبود یعنی همین سرکار رفتن رو با چرزوندن مادرم رفت ، بیماری عصاب داشت و اینا
خیلی مادرم هم کتک می‌زد
حالا که سنی ازش گذشته هم دوباره یه رقم دیگه اذیت می‌کنه
هم شبه فکر خوشگذرونی هست اصلا فکر زن و بچه نمیکنه خودخواه هست و بیخیال
مادرم دیگه خسته شده میخواد حق و حقوقش رو بگیره
مادرم اول تاحالا کار کرده ولی یه قرون برای خودش ندارع همش رو آورده تو زندگی ولی الان بابام میگه همه کاری من کردم تو که چیزی نبوده حقوقت از کار بگذریم کلا خرید هم پای مادرم هست تا حالا هیچکس نبوده که بهش تکیه کنه مادرم به زن  تمام عیار هست همه میگن نمیخوام تعریف کنم  ، من پشتشم برای طلاق

مادرم میگه حالا بدترین دوران زندگیمه حالا که باید همه چی درست شده باشه
دعا کنید همه چی خوب پیش بره 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

کاش مادرت زکدتر میفهمید این مرد تکیه گاهی نیست و جدا میشد اما الانم دیر نیست جلوی ضرر و هر وقت بگیری منفعته

مامانت چند سالشه؟؟

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
کاش مادرت زکدتر میفهمید این مرد تکیه گاهی نیست و جدا میشد اما الانم دیر نیست جلوی ضرر و هر وقت بگیری ...

۵۰ عزیزم

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ناراحت نباش منم عین توام کاملا 🥲

چجوری هستین طلاق گرفتن ؟

۵۰ عزیزم

الهی سلامت باشه

بهش بگو شهامت داشته باش و جداشو و باقی زندگیتو با ارامش بگذرون

خدا کمکتون باشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
الهی سلامت باشه بهش بگو شهامت داشته باش و جداشو و باقی زندگیتو با ارامش بگذرون خدا کمکتون باشه

زنده باشی عزیزم 

بهش گفتم ، اونم میگه می‌خوام ادامه زندگی رو آرامش داشته باشم 

زنده باشی عزیزم  بهش گفتم ، اونم میگه می‌خوام ادامه زندگی رو آرامش داشته باشم

انشالله به پاس صبوری و گذشتش خدا بهترینها رو براتون بخواد

انشالله به پاس صبوری و گذشتش خدا بهترینها رو براتون بخواد

امیدوارم عزیزممممممم

نه ولی یه عمر پدرم مادرم و مارو عذابمون داد الانم پیر شده ولی یعنی زبانش تلخه 

ای بابا چه بد 

چرا جدا نشدن