2777
2789

درسته، این همه ادم هلیکوباکتر دارن چرا با وجود چند دوره دارو خوردن صنعتی و سنتی، مادر جوون من باید سرطان معده بگیره

چون سنگ صبور همه بود، هر کی هر مشکلی داشت خودشو سر مادرم خالی میکرد... هرچی انرژی منفی و غم و غصه بود سر این بنده خدا میریختن(هیچوقت یادم نمیره یکی از خاله هام زنگ میزد 2ساعت از بدبختیاش میگف و آخرش قبل قطع کردن میگفت آخیش خالی شدم...)

ولی مادرم هیچوقت اهل ناله نبود و همه چیو تو خودش میریخت.......

جالبه این نظر من نیست، فوق تخصص خون و سرطان ، فوق تخصص جراح سرطان، متخصص تغذیه بهش گفتن ذهنتو آزاد کن.... با اینکه اونا نمیدونستن تو زندگی شخصی ما چی میگذره

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/