2777
2789
عنوان

قباله چی بگیرم؟

361 بازدید | 8 پست

سلام به همه ، لطفا راهنمایی کنید قباله چی باید گرفت(اصفهانیم) و اینکه حتما هرچی مینویسن باید طرف حاظر داشته باشه ؟چون خونه و زمین نداره متاسفانه ولی از ی طرفم میگم الان ک نمیخام کل قبالرو ازش بگیرم که فعلا سنده 🤔

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه چیزی نداره، سکه بیشتر از ۱۰۰ تا ارزش قانونی نداره پس فقط دهن پر کنه. شما تعداد سکه رو ۱۱۴ بگیر که شگون هم داره.

عوضش

حق حضانت فرزند، حق اشتغال بیرون منزل بگیر.

حق طلاق نمیدن و باعث بحث و دعوا توی بله برونه فقط.

یه ملک از پدرش هم پشت قبالت بگیرید

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
پدرش اینام اجاره نشینن ، یعنی ورشکست شدن ولی هزینه ماشین و رهن خونه و ایناروخودش داره  

پس ما یه رسم داریم این خوبه. به کارت میاد. توی شروط عقد میزنن دو دانگ از ملکی که داماد بعدا میخره به نام خانمش بزنه.

سکت ها رو هم کم بگیر همون ۱۱۴ عوضش حضانت فرزند و حق اشتغال خودت، یه جوری که اختیار مدیریت درآمدت از اشتفال با خودت باشه

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
اگه چیزی نداره، سکه بیشتر از ۱۰۰ تا ارزش قانونی نداره پس فقط دهن پر کنه. شما تعداد سکه رو ۱۱۴ بگیر ک ...

پدرش اینا اجاره نشینن ولی هزینه رهن و اینارو خودش داره یعنی شغلش خوبه برنامه نویسه ، به نظرتون زمین و چند دنگ خونه بندازم از چیزایی ک بعدا میخره خوبه؟