magicimpish مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 50 عنوان قباله چی بگیرم؟ 361 بازدید | 8 پست سلام به همه ، لطفا راهنمایی کنید قباله چی باید گرفت(اصفهانیم) و اینکه حتما هرچی مینویسن باید طرف حاظر داشته باشه ؟چون خونه و زمین نداره متاسفانه ولی از ی طرفم میگم الان ک نمیخام کل قبالرو ازش بگیرم که فعلا سنده 🤔 1402/11/26 | 09:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلن1401 عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 3699 اگه یه دونه پسره از خونه باباش هم بگو بندازن پشت قباله ات هم سکه بنویس هم پول چند مثقال طلا و اینا خیلی فایده نداره اگرم جنبه داره حق طلاق هم بگو بده بهت
نورتیام عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 2129 واسه مهریه؟از پدرشچند دانگ از یه ملک از پدرش بگو بزنن مهرت نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
نورتیام عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 2129 اگه چیزی نداره، سکه بیشتر از ۱۰۰ تا ارزش قانونی نداره پس فقط دهن پر کنه. شما تعداد سکه رو ۱۱۴ بگیر که شگون هم داره.عوضشحق حضانت فرزند، حق اشتغال بیرون منزل بگیر.حق طلاق نمیدن و باعث بحث و دعوا توی بله برونه فقط.یه ملک از پدرش هم پشت قبالت بگیرید نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
magicimpish مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 50 واسه مهریه؟ از پدرش چند دانگ از یه ملک از پدرش بگو بزنن مهرت پدرش اینام اجاره نشینن ، یعنی ورشکست شدن ولی هزینه ماشین و رهن خونه و ایناروخودش داره
نورتیام عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 2129 پدرش اینام اجاره نشینن ، یعنی ورشکست شدن ولی هزینه ماشین و رهن خونه و ایناروخودش داره پس ما یه رسم داریم این خوبه. به کارت میاد. توی شروط عقد میزنن دو دانگ از ملکی که داماد بعدا میخره به نام خانمش بزنه.سکت ها رو هم کم بگیر همون ۱۱۴ عوضش حضانت فرزند و حق اشتغال خودت، یه جوری که اختیار مدیریت درآمدت از اشتفال با خودت باشه نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
magicimpish مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 50 اگه چیزی نداره، سکه بیشتر از ۱۰۰ تا ارزش قانونی نداره پس فقط دهن پر کنه. شما تعداد سکه رو ۱۱۴ بگیر ک ... پدرش اینا اجاره نشینن ولی هزینه رهن و اینارو خودش داره یعنی شغلش خوبه برنامه نویسه ، به نظرتون زمین و چند دنگ خونه بندازم از چیزایی ک بعدا میخره خوبه؟
magicimpish مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 50 پس ما یه رسم داریم این خوبه. به کارت میاد. توی شروط عقد میزنن دو دانگ از ملکی که داماد بعدا میخره به ... اها ممنون 💕
نورتیام عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 2129 اها ممنون 💕 انشاالله خوشبخت بشی💖 نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی