2777
2789
عنوان

حرف دیشب شوهرم منو به شک برد

3520 بازدید | 101 پست

خانما خیلی ببخشید اینومیگم کسیم از موضوع خوشش نمیاد نظری نده فقط کسایی ک میتونن راهنماییم کنن

دیشب شوهرم موقع رابطه ج ن س ی یهو گفت دنیارو بگردم مثل

(اسم جای شخصی زنم)پیدا نمیکنم و قربون صدقه وحرفای عاشقانه

منم یهو گفتم مگه قرار پیداکنی یابگردی؟؟

از حرفش یطوری شدم وشک کردم ولی به خودم گفتم اخه شوهرم که چند روزه بخاطراینکه پسرم زود نمیخوابه نتونستم رابطه برقرار کنیم و هرشب منتظر رابطه بود و اینکه اکثرا یک روز درمیون راببطه میخواد ؟؟خب اگه خیانتی میکرد ک الان سیر شده بود و دنبال رابطه هرشب یا یکی درمیون بامن نبود درست میگم بنظرتون؟؟

یعنی به حرفش شک نکنم؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم چون سابقه خطا داشته قبلا وتامرز طلاق رفتیم و بخاطر بچم فرصت آخرو دادم خودشم پشیمونم نکرد هرجابره میگه و تنهایی جایی نمیره همشم سرکارشه صبح تاغروب ویزیتوره و پخش میکنه جنس

خلاصه زندگیمون خیلی خوب شد و ۱۸۰ درجه خودشم تغییر کرد و هیچی واسم کم نذاشته اما من شک ازدلم نرفت و باکوچیکترین مسئله ای شک میکنم

وا بنده خدا حالا اومده یه قربون صدقع بره چرا جنایش میکنی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بخدا تو حس حال بوده می‌خواسته قربون صدقت برع چقدر جدی میگیری . من خودم هزار دفع به نامزدم گفتم هیشکی مثل خودت نمیشه اصلا حواسم هم نبود 😂🤦🏻‍♀️گفت مثلا کی بوده که مثل من نشده نفهمیده چرت گفتم خندش گرفته 

گاهی خسته از تنگُ نابلد دریاییم؛

دنبال زیر بغل مار میگردی چیز بدی نگفته بدبخت خواسته تعریف کنه همین

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

ن بابا چ شکی؟خوب حال دادی بهش خر کیف شده دیگه  تازه جذابیتش رو بیشترش کن وابسته تر شه.خوشحال باش بابا ذهنتو الکی مشغول نکن.دیروز ک شوهرت نشده عمریه با همین دیگه

......خدایا ب توکل نام اعظمت.

میگن فلانی ازکاه کوه میسازه مصادق شماست حالااون خواسته  قربون صدقه بره شماذره بین دستت گرفتی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

2790
2778
2791
2779
2792