2777
2789
عنوان

شوهر دوستم😔

603 بازدید | 24 پست

دوستم باهم خیلی صمیمی هستیم کسی رو نداره ازم کمک خواسته خیلی تو دوراهی میخاد طلاق بگیره خواستم باهاش هم فکری کنید کناره پیام هاتون رو میخونه با شوهرش مشکلاتی داره ازجمله اختلافات های قبلیشون و یه بیماری هم داره و چون جدیدا هم با موتور تصادف کرده پاهاش مشکل پیداکرده اینم میخاد طلاق بگیره البته اختلاف هم باخانوادش داره شوهرش خیلی اصرار می‌کنه که یه فرصت بده ولی این میگه فقط دلم به حالش میسوزه مونده چیکارکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه فرصت بده 

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

چی بگم مطمئنی فقط ب خاطربیماری ومشکل پاهای شوهرش نیس؟ 

یه زنی ازآشناهامون بودک شوهرش افتاددیالیزهفته ای سه باربایدمیبردش وب خاطرقندبالاش امکان پیوند کلیه هم نبوددختره هم خسته شدرفت ی طرفه طلاق گرفت

Dunyada olumden baskasi yalan

اگه موصوع اختلاف بود از قبل یه حرکتی میزد ببخشید دوست اسی نمیخوام قضاوتتون کنم ولی من احساس میکنم شما به خاطر مشکی که برای پاهای همسرتون افتاده دیگه نمیخوای ادامه بدی اگه حدسم درسته خودتو بزار جای اون یه لحظه فقط یه لحظه اگه زبونم لال شما تصادف میکردی واین مشکل برات پیش میومد همسرت میگفت میخوام جدا شم چه حالیداشتی آیا حق میدادی بزاره بره 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

شما که میخاید راهنمایش کنید ولی احتیاط کنید یه وقتی به شوهره شما نچسبه. چون دیدم میگم. یکی میشناسم ص ...

من حدس میزنم خود اسی این مشکلو داره اخه اول صبح دوستشون اونجا چیکار داره🙄🙄

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔