دوستم باهم خیلی صمیمی هستیم کسی رو نداره ازم کمک خواسته خیلی تو دوراهی میخاد طلاق بگیره خواستم باهاش هم فکری کنید کناره پیام هاتون رو میخونه با شوهرش مشکلاتی داره ازجمله اختلافات های قبلیشون و یه بیماری هم داره و چون جدیدا هم با موتور تصادف کرده پاهاش مشکل پیداکرده اینم میخاد طلاق بگیره البته اختلاف هم باخانوادش داره شوهرش خیلی اصرار میکنه که یه فرصت بده ولی این میگه فقط دلم به حالش میسوزه مونده چیکارکنه
چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
اگه موصوع اختلاف بود از قبل یه حرکتی میزد ببخشید دوست اسی نمیخوام قضاوتتون کنم ولی من احساس میکنم شما به خاطر مشکی که برای پاهای همسرتون افتاده دیگه نمیخوای ادامه بدی اگه حدسم درسته خودتو بزار جای اون یه لحظه فقط یه لحظه اگه زبونم لال شما تصادف میکردی واین مشکل برات پیش میومد همسرت میگفت میخوام جدا شم چه حالیداشتی آیا حق میدادی بزاره بره
اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔