mahtab807 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3354 عنوان یارانه ریختن؟ 455 بازدید | 20 پست بانک کشاورزی برامانریخته چرا خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 1402/11/26 | 07:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahtab807 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3354 دهک چندی ماهی چقدر میدن بهت برای عر نفر نفر۳۰۰ خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون
hhnn عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 3570 برای دهکهای خیلی پایین ۲۵ ماه دهک سه به بالا تا ۷ رو ۳۰ ماه میریزن.این چیزیه که توی اخبار شنیدم قاشق نشسته
mahtab807 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3354 برا منو ریختن به شما نفرچند میدن خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون
minaamm عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 121 نفر۳۰۰ شما کالا برگ استفاده کردی؟می دونی قضیه ش چیه؟ برام توضیح می دی
lavaan عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 3863 به شما نفرچند میدن 300 [تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
mahtab807 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3354 شما کالا برگ استفاده کردی؟ می دونی قضیه ش چیه؟ برام توضیح می دی اره اون برادره فجر بود تا سه ماه میدن از یارانه هم کم نمیشه خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون
mahtab807 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3354 ریختن ۲۰۰کم ریختن😔نمیدونم چرا مگ نگفتن نفر۱۰۰اضاف میکنن خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون
maimed عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 4789 اره اون برادره فجر بود تا سه ماه میدن از یارانه هم کم نمیشه تا کی وقت داره؟؟
مامانییییی۴ عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2674 مگ نگفتن نفر۱۰۰اضاف میکنن برای شما ۳۰ واریز میکنن ما کالابرگدهه فجر روهماستفاده کردیم همم نفری ۴۰۰ رو واریز کردن سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
مامانیقهرمان عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 5634 برای شما ۳۰ واریز میکنن ما کالابرگدهه فجر روهماستفاده کردیم همم نفری ۴۰۰ رو واریز کردن منم یارانم۴۰۰بود تاحالا واسم نریختن. شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین