fjekfjej مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 932 عنوان پرپشتی مو به ژنه؟ 152 بازدید | 17 پست اگه موهاتون پرپشته خوشبحالتون این چ شانس کندی بود داشتم من😭😭😭 1402/11/26 | 07:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 22673 نه فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
پپاپیگ۶۹ عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 895 مال منو ببینی چی میگی البته الان دارم بهش میرسم یکمی تارموهام ضخیم شده ولی خب تاکی حوصله کنم بهش برسم.ابروهام پرپشته سرم لَخت کم پشت
fjekfjej مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 932 مال منو ببینی چی میگی البته الان دارم بهش میرسم یکمی تارموهام ضخیم شده ولی خب تاکی حوصله کنم بهش برس ... منم ابرو مژه هام خوبه موهام کم از مهر ماه هم خشک و الکتریسیته شد و ریزش شدید و موخوره حتی نمیتونم برسم هر چی میزنم بدتر میشه
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 22673 عه پس به چیه اعصاب آرومتغذیه خوبرسیدگی منظممحیط مناسب فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
fjekfjej مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 932 اعصاب آروم تغذیه خوب رسیدگی منظم محیط مناسب والا من پدر مادر خواهر برادر عموعمه خاله دایی همه موهاشون پر بود الان ک پیر شدن کچل شدن بعضیا من از اول موهام کم بود😭
پپاپیگ۶۹ عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 895 منم ابرو مژه هام خوبه موهام کم از مهر ماه هم خشک و الکتریسیته شد و ریزش شدید و موخوره حتی نمیتونم بر ... این کاربری که بهت میگم رو سرچ کن یک پست داره با عنوان محلول ریزش مو خیلی خوبه من دارم اونو انجام میدم که تار موهام ضخیم شدهکاربرهgoldokhtareshonam
دوبار_تعلیق_شده عضویت: 1400/11/20 تعداد پست: 4476 ابرو مهم نیس ک مو لعنتی مهمه چطور مهم نیست.. من یکم ابروهامو میکشم کلی قیافه م فرق میکنه پولشو ندارم وگرنه صددرصد میرفتم میکاشتم گاهی امید، تنها
fjekfjej مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 932 این کاربری که بهت میگم رو سرچ کن یک پست داره با عنوان محلول ریزش مو خیلی خوبه من دارم اونو انجام مید ... من موهام خشک شده کف سرم میسوزه از خشکی قبلا چرب بود نمیدونم چمه روشای گیاهی هم امتحان کردم بدتر شد
پپاپیگ۶۹ عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 895 درضمن دوقاشق تخم شنبلیله رو با چندتادونه میخک نیمکوب کردم با دوتا لیوان اب گذاشتم جوشید تاحدی که یک لیولن ازش موند ازصافی رد کردم سردکه شد ریختم تو ظرف اسپری روزی دوبار به کف سرممیزنمخیلی خوبه اونم
fjekfjej مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 932 چطور مهم نیست.. من یکم ابروهامو میکشم کلی قیافه م فرق میکنه پولشو ندارم وگرنه صددرصد میرفتم م ... خب آره با پول درست میشه مو چی لعنتی منم ابروهام رو میکشم خیلی خوب میشه ولی وقتی مویی نیس چ فایده
پپاپیگ۶۹ عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 895 من موهام خشک شده کف سرم میسوزه از خشکی قبلا چرب بود نمیدونم چمه روشای گیاهی هم امتحان کردم بدتر شد روغن زیتون واسه موهای خشک میگن خوبه و اینکه شامپوتم عوض کن بنظرم شامپوهای گیاهی که ازعطاری میشه خرید بهترین گزینه هستن