2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال منو ببینی چی میگی البته الان دارم بهش میرسم یکمی تارموهام ضخیم شده ولی خب تاکی حوصله کنم بهش برس ...

منم ابرو مژه هام خوبه موهام کم از مهر ماه هم خشک و الکتریسیته شد و ریزش شدید و موخوره حتی نمیتونم برسم هر چی میزنم بدتر میشه

اعصاب آروم تغذیه خوب رسیدگی منظم محیط مناسب

والا من پدر مادر خواهر برادر عموعمه خاله دایی همه موهاشون پر بود الان ک پیر شدن کچل شدن بعضیا من از اول موهام کم بود😭

منم ابرو مژه هام خوبه موهام کم از مهر ماه هم خشک و الکتریسیته شد و ریزش شدید و موخوره حتی نمیتونم بر ...

این کاربری که بهت میگم رو سرچ کن یک پست داره با عنوان محلول ریزش مو خیلی خوبه من دارم اونو انجام میدم که تار موهام ضخیم شده

کاربره

goldokhtareshonam

این کاربری که بهت میگم رو سرچ کن یک پست داره با عنوان محلول ریزش مو خیلی خوبه من دارم اونو انجام مید ...

من موهام خشک شده کف سرم میسوزه از خشکی قبلا چرب بود نمیدونم چمه روشای گیاهی هم امتحان کردم بدتر شد

درضمن دوقاشق تخم شنبلیله رو با چندتادونه میخک نیمکوب کردم با دوتا لیوان اب گذاشتم جوشید تاحدی که یک لیولن ازش موند ازصافی رد کردم سردکه شد ریختم تو ظرف اسپری روزی دوبار به کف سرم‌میزنم‌خیلی خوبه اونم

چطور مهم نیست.. من یکم ابروهامو میکشم کلی قیافه م فرق میکنه  پولشو ندارم وگرنه صددرصد میرفتم م ...

خب آره با پول درست میشه مو چی لعنتی منم ابروهام رو میکشم خیلی خوب میشه ولی وقتی مویی نیس چ فایده

من موهام خشک شده کف سرم میسوزه از خشکی قبلا چرب بود نمیدونم چمه روشای گیاهی هم امتحان کردم بدتر شد

روغن زیتون واسه موهای خشک میگن خوبه و اینکه شامپوتم عوض کن بنظرم شامپوهای گیاهی که ازعطاری میشه خرید بهترین گزینه هستن